Kenttähenkilökunta kotimaassa ja ulkomailla

Yhdistys on tehnyt toimintansa alusta asti vieraspelimatkoja TPS:n jääkiekon vierasotteluihin. Jatkamme edelleen perinnettä ja järjestämme jäsenistöllemme matsireissuja kysynnän mukaan.

Olemme viime vuosina tukeneet rahallisesti matsireissujamme. Näin aktiiviset jäsenemme ovat hyötyneet vahvasta taloudellisesta tilanteestamme.

Uusimpana toimintamuotona ovat mukaan tulleet eri lajiemme ympärille rakennetut ulkomaanmatkat. Ne ovat nopeasti saavuttaneet suuren suosion jäsenistömme keskuudessa.

Klubiemännät 

Niina Wallin

Niina Wallin vastaa klubiemäntien tiimin toiminnasta. Hän on Tepsiläiset ry:n hallituksen jäsen. Talkootunteja yhdistyksen hyväksi on kulunut lukematon määrä vuodesta 2007 lähtien Niinan vastatessa tarjoiluista ja emännöidessä Tepsiläisten markkinointi- ja pr-tilaisuuksia Turkuhallissa.

Wallinin perheen tehopakkaus on rekrytoinut Tepsiläisille uusia jäseniä vuodesta 2015 Gatorade Centerissä HC TPS:n ottelutapahtumissa yhdessä työparinsa Annen kanssa. He ovat edustaneet yhdistystä myös FC TPS:n ja TPS Salibandyn kotiotteluissa.

Niinalle on myönnetty Turun Palloseuran kultainen ansiomerkki numerolla #247.

Anne Karnakoski

Anne tuli mukaan tiimiin syksyllä 2015. Hänen vastuualueenaan on jäsenhankinta erityisesti Turun Palloseuran eri lajien ottelutapahtumissa yhdessä Niinan kanssa. Hän on ollut pitkään mukana toiminnassamme aktiivijäsenenä ja omaa tietämyksen yhdistyksen toimintakulttuurista. Aina positiivinen ja sosiaalisesti lahjakas Anne on Tepsiläisille korvaamaton voimavara niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Kovasta arvostuksesta Ladyja ja heidän tekemäänsä työtä kohtaan kertoo, että Anne Karnakoski ja Niina Wallin (Team An-Ni) palkittiin tiiminä vuoden 2017 Tepsiläisen arvonimellä. Anne vaikutti Tepsiläiset ry:n hallituksessa vuosina 2017-2022, ja hänelle on myönnetty Turun Palloseuran hopeinen ansiomerkki vuonna 2022.