Kenttähenkilökunta kotimaassa ja ulkomailla

Yhdistys on tehnyt toimintansa alusta asti vieraspelimatkoja TPS:n jääkiekon vierasotteluihin. Jatkamme edelleen perinnettä ja järjestämme jäsenistöllemme matsireissuja kysynnän mukaan.

Olemme viime vuosina tukeneet rahallisesti matsireissujamme. Näin aktiiviset jäsenemme ovat hyötyneet vahvasta taloudellisesta tilanteestamme.

Uusimpana toimintamuotona ovat mukaan tulleet eri lajiemme ympärille rakennetut ulkomaanmatkat. Ne ovat nopeasti saavuttaneet suuren suosion jäsenistömme keskuudessa.

Klubiemännät 

Niina Wallin

Niina Wallin vastaa klubiemäntien tiimin toiminnasta ollen nykyään myös Tepsiläisten varapuheenjohtaja. Talkootunteja yhdistyksen hyväksi on kulunut lukematon määrä hänen vastatessaan tarjoiluista ja emännöidessä Tepsiläisten markkinointi- ja pr-tilaisuuksia Turkuhallissa.

Niinalla on runsaasti kokemusta on myös vieraspelimatkojen ja muiden tapahtumien suunnittelusta ja toteutuksesta käytännön tasolla.

Anne Karnakoski

Anne tuli varsinaisesti mukaan tiimiin vuonna 2015 toimittuaan jo kahden vuoden ajan ennen tätä korvaamattomana apuna ulkomaanmatkoillamme. Hänen vastuualueenaan on jäsenhankinta erityisesti Turun Palloseuran eri lajien ottelutapahtumissa yhdessä Niinan kanssa. Hän on ollut pitkään mukana toiminnassamme aktiivijäsenenä ja omaa tietämyksen yhdistyksen toimintakulttuurista. Aina positiivinen ja sosiaalisesti lahjakas Anne on Tepsiläisille korvaamaton voimavara niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Anne vaikutti Tepsiläiset ry:n hallituksessa vuosina 2017-2022, ja hänelle on myönnetty Turun Palloseuran hopeinen ansiomerkki vuonna 2022. Vuonna 2023 Anne sai Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry:n hopeisen ansiomerkin.

Team An-Ni

Kovasta arvostuksesta Ladyja ja heidän tekemäänsä työtä kohtaan kertoo, että Anne Karnakoski ja Niina Wallin  palkittiin tiiminä vuoden jäsenelle annettavalle – Tepsiläinen 2017 arvonimellä.