Jäseneksi liittyminen

Saku Koivu, Timo NummelinHantta VirtaHese SuhonenTami TamminenSunttu SundelinKaitsu NurminenAki Berg, Mikko Koivu, Petu Nummelin, Essi Keskinen, Jortsu Jortikka, Vladimir Jursinov, Upi Ylönen, Luke Hradecký… kaikki he ja kymmenet muut tähdet ja tähtien tekijät ovat jo mukana.

Kuulu Sinäkin Tasavallan Parhaaseen Seuraan yhdessä suurimpien TPS-legendojen kanssa! Hae nyt kaikille avoimen TPS-Klubi Tepsiläiset ry:n jäsenyyttä täyttämällä oheinen jäsenhakemus. Tepsiläiset ry:n hallitus käsittelee hakemukset kokouksessaan.

 

Voit valita itsellesi sopivan jäsenyyden seuraavista vaihtoehdoista;  

1) Varsinainen jäsenyys   

– Varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä yksityishenkilöitä.
– Jäsenmaksu vuonna 2024 on 20€ kalenterivuodelta 
– Vuosittain vaihtuva jäsenkortti
 

2) Kannatusjäsenyys     

– Kannatusjäseneksi voidaan hyväksyä yksityishenkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö, joka haluaa tukea yhdistyksen toimintaa.
– Jäsenmaksu on 200€ kalenterivuodelta
– Vuosittain vaihtuva jäsenkortti


3) Ainaisjäsenyys               

– Ainaisjäseneksi voidaan hyväksyä yksityishenkilö, joka suorittaa kerralla 20 vuoden jäsenmaksun.
– Jäsenmaksu on 400€ kertamaksuna
– Kultainen nimikoitu elinikäinen jäsenkortti (myös kunniajäsenillä)

 

Tepsiläiset ry:n hallitus pidättää oikeuden jäsenhakemuksen hyväksymiseen tai hylkäämiseen, sekä jäsenetujen muutoksiin. Tietoja tarvitaan yhdistyksen jäsenrekisteriä varten, ja kaikki kentät ovat pakollisia. Jäsenrekisterin tietoja ei luovuteta ulkopuolisille ja niitä käytetään ainoastaan jäsenten palvelemiseen. Asiasta tarkemmin Tepsiläiset ry:n tietosuojaselosteessa.

Jäsenmaksulaskujemme laskutuksesta vastaa Suomen Tili- ja Taseneuvonta. Jos jäsen päättää erota yhdistyksestä, siitä on tehtävä kirjallinen ilmoitus hallitukselle osoitteeseen tps-klubi@tepsilaiset.fi.


    Varsinainen jäsenyys (20 €/ kalenterivuosi)Kannatusjäsenyys (200 €/ kalenterivuosi)Ainaisjäsenyys (400 €/ kertamaksu)


    KylläEi