TPS-klubi Tepsiläiset ry – kaikkien tepsiläisten koti

TPS-klubi Tepsiläiset ry on Turun Palloseura ry:n jäsenyhdistys ja itsenäinen osa perinteikkään seuramme organisaatiota. Yhdistys on avoin kaikille Turun Palloseuran omaksi seurakseen tunteville. Se on kaikkien tepsiläiseksi itsensä mieltävien koti. Tepsiläiset ry on oikea valinta kaikille niille, joille Turun Palloseura on lajista riippumatta se oma seura.

Toimintaa eri rooleissa jo yli 30 vuotta

Tepsiläiset ry perustettiin 14. maaliskuuta 1990 Turun Palloseuran Jääkiekko ry:n nimellä. Yhdistyksen nimi muutettiin vuonna 1996, jolloin siitä tuli TPS Icehockey ry. Samalla se muuttui jääkiekon fanclubiksi, jollaisena se toimi vuoteen 2012 asti. Tällöin fanitoiminta jäi pois tapahtumatarjonnan laajentuessa voimakkaasti suuntautuen koko seuran varttuneemmalle kannattajakunnalle.

Vuoden 2004 sääntömuutos antoi mahdollisuuden paljon entistä laajempaan toimintaan seuran sisällä. Tuolloin käyttöönotettu nimi Tepsiläiset ry kuvaa yhdistyksen yleistepsiläisyyttä. Toimimmekin nykyisin Turun Palloseuran kaikkien osakeyhtiöiden ja lajiyhdistysten kanssa tiivistä yhteistyötä jäsentensä ja seuran hyväksi tekevänä TPS-klubina. Me yhdistämme seuran taustajoukot, eri lajien suurimmat tähdet ja tietysti kannattajat Tepsiläisten sateenvarjon alle.

Tarjoamme Sinulle…

Tarkoituksenamme on tuoda Turun Palloseuran omakseen tuntevia ja sen urheilutapahtumista nauttivia ihmisiä yhteen, sekä tarjota jäsenillemme etuja ja elämyksiä seuratoiminnan ja yhteistyökumppaniemme kautta. Tepsiläiset ry järjestää jäsenilleen erilaisia illanviettoja, liikuntamahdollisuuksia, virkistystapahtumia ja ulkomaanmatkoja Turun Palloseuran eri lajien urheilutapahtumiin liittyen ja erikseen.

Joukkoomme kuuluu lukuisia TPS-legendoja, joista muutamia on kutsuttu yhdistyksen kunniajäseniksiToimintamme perustuu kokonaan vapaaehtoistyöhön. Taloudellisen voiton maksimointi ei kuulu tavoitteisiimme, vaan pyrkimyksenä on terve taloudenpito yhdistettynä suuriin jäsenetuihin. Tämä näkyy paitsi omien tuotteiden hinnoittelussa myös jäsenkunnan tarpeita myötäilevässä tarjonnassa.

… etuja ja elämyksiä Tasavallan Parhaassa Seurassa!

Järjestämme vieraspelimatkoja ja käymme kannustamassa Turun Palloseuran joukkueita yli lajirajojen. Räätälöimme jäsenillemme mukavia ravintolaillanviettoja ja jopa teatterimatkoja. Tarjontaamme on vuosien saatossa kuulunut ilmaisia jäävuoroja, sekä salibandyn ja keilailun vakiovuoroja. Eri lajien lukuisat jäsenetupelit ovat myös merkittävässä roolissa tapahtumatarjonnassamme.

Sinä olet jäsenenämme toimintamme keskiössä.

Tepsiläiset ry on Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry:n jäsen ja kouluttaudumme jatkuvasti kyetäksemme palvelemaan paremmin juuri Sinua. Muita yhteistyökumppaneitamme ovat muun muassa Danske BankPansion Teollisuuspalvelu Oy, sekä maukkaita jäsenetuja tarjoavat niin nuorison kuin varttuneemmankin väen suosikit Siipiravintola Turku ja Hook.

Reissuja lähelle ja kauas

Teemme palloilukulttuuria tunnetuksi myös järjestämällä jäsenmatkoja ulkomaille niin jalkapallo- kuin jääkiekko-otteluihinkin. Viihtyvyyden takaamiseksi käytämme matkoillamme 4-tähden hotelleja. Hyväksi havaittuja matkanjärjestäjiä ja luotettavia kumppaneitamme maailmalla ovat olleet muun muassa Tallink SiljaSuomen Matka-agentit Oy ja Event Travel.

Jalkapallon osalta olemme käyneet katsomassa niin MM-kisojaMestarien liigaa, Englannin Valioliigaa, Saksan Bundesligaa, Espanjan La Ligaa, Italian Serie A:ta, Turkin Süper Liigaa, kuin Puolan Ekstraklasaakin. Jääkiekkossa ovat tutuiksi tulleet NHLKHL, Tsekin Ekstraliga ja Ruotsin SHL. Kävimmepä seuraamassa miesten salibandyn MM-finaaliakin Prahassa. Tuliaisina oli tuolloin maailmanmestaruus.

Arvot ja yhteiskuntavastuu

Turun Palloseura ry:n, ja sen jäsenyhdistysten yhteisiä arvoja ovat positiivinen tavoitteellisuus, kunnioitus, oikeudenmukaisuus ja vastuullisuus. Arvomme voi määritellä myös niin, että toimintamme on Suomen lakien ja hyvien tapojen mukaista. Me kannamme yhteiskuntavastuuta luomalla yhteisöllisyyttä ihmisten välille erityisesti TPS:n ja yleisesti urheilun kautta.

Vakavaraisena yhdistyksenä olemme myös tukeneet taloudellisesti seuramme naisten jalkapallon, jääkiekon ja salibandyn edustusjoukkueiden, sekä keilailun miesten SM-liigajoukkueen toimintaa, ynnä jalkapallon, jääkiekon ja keilailun juniorityötä.

Olemme olleet jo pitkään mukana Sotiemme Veteraanien hyväksi järjestettävässä valtakunnallisessa keräyksessä lahjoittamalla joulutervehdyksiin tarkoitetut varat heille. Niin Sotiemme Veteraanien, kuin  Maailman Luonnonsäätiönkin (WWF) arvokasta työtä pääsee tukemaan sivujemme kautta.

Pysy mustavalkoisella kartalla

Tepsiläisyys on turkulaisuutta puhtaimmillaan ja toimintamme kotiseututyötä parhaimmillaan. Kaikki ovat tervetulleita mustavalkoiseen joukkoomme. Tepsiläisyys ja turkulaisuus ovat sydämessä, eikä tämä riipu asuinpaikasta, josta osoituksena meillä on jäseniä ympäri maata, myös Tampereelta. Mies voi lähteä Turusta, muttei Turku miehestä!

Jäsenetuja ja tapahtumakalenteria päivitetään aina tarpeen mukaan. Parhaiten pysyt ajan hermolla vierailemalla sivuillamme säännöllisesti. Suosi jäsenetuliikkeitämme, sillä he suosivat meitä Tepsiläisiä. Tule mukaan toimintaamme nauttimaan jäseneduistamme Tasavallan Parhaassa Seurassa, sillä me kaikki yhdessä olemme Turun Palloseura!