Vieraspelimatka Tappara-TPS 14.1.2023 LOPPUUNMYYTY

Tepsiläiset ry järjestää vieraspelimatkan Tampereelle Liigan runkosarjan otteluun Tappara-TPS lauantaina 14. tammikuuta. Matka on tarkoitettu jäsenille, ja sen hinta on 35€ sisältäen bussikuljetuksen Turku-Tampere-Turku, sekä istumapaikkalipun illan otteluun pitkälle sivulle. Matkanjohtajana toimii Tepsiläisten puheenjohtaja Rauno Järvinen.

Sitovat ilmoittautumiset ainoastaan osoitteeseen tps-klubi@tepsilaiset.fi HUOM! Maksathan matkasi vasta, kun olet saanut meiltä ilmoittautumiseesi kuittauksen, että varauksesi on rekisteröity. Näin ylimyynnin estämiseksi. Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 30. Paikat täytetään siinä järjestyksessä, kuin ne on maksettu Tepsiläiset ry:n tilille FI72 8000 1471 2718 00 niin kauan kuin varauksessamme tilaa on. Kirjoita viestikenttään oma nimesi ja TAPPARA-TPS.

Yhteistyökumppanimme Puutorin vessa avaa ovensa kello 15.00. Kaikki siis hyvissä ajoin juonimaan paikanpäälle Tapparan kaatamista! Lähtö tapahtuu Puutorilta klo 16.00 ja ottelu alkaa Nokia Arenassa kello 18.30. Bussi lähtee kohti Turkua 15 minuuttia ottelun päättymisestä. Päätepysäkkinä toimii totuttuun tapaan Puutori.
Kuljetuksista huolehtii tällä kertaa Jalobus Oy.

Tälläkin reissullamme noudatamme Tepsiläisten tapahtumien sääntöjä.