Vieraspelimatka otteluun HPK-TPS 23.3.2019
( PERUUNTUNUT )

Lähde mukaan Hämeenlinnaan kannustamaan TPS voittoon neljännesvälieräparin toisessa ottelussa HPK-TPS lauantaina 23. maaliskuuta.

Bussi Hämeenlinnaan starttaa ”Olkun” edestä osoitteesta Hämeenkatu 30 kello 14.15. Ottelu alkaa Rinkelinmäellä kello 17.00. Bussi lähtee takaisin kohti Turkua 10 minuuttia pelin päättymisen jälkeen. Päätepysäkkinä on vanhan tavan mukaan Olavin Krouvi.

Matkan jäsenhinta on 50,00 euroa ja se sisältää kuljetukset välillä Turku-Hämeenlinna-Turku ja istumapaikan illan otteluun katsomon pitkällä sivulla A2 -katsomossa. Kuljetuksista vastaa Vainion Liikenne Oy.

Jotta vältymme ylibuukkauksilta, varauksia otetaan jäseniltämme vastaan ainoastaan osoitteessa tps-klubi@tepsilaiset.fi 

Varaa matsireissusi aina ennen maksamista saadaksesi kuittauksen, että tilaa on vielä jäljellä! Kaikki ilmoittautumiset ovat sitovia. Matsireissu tulee maksaa etukäteen ja varaus on voimassa vasta kun se on maksettu. Matka toteutuu, jos lähtijöitä on vähintään 30.

Huom! Vastaamme poikkeuksellisesti sähköpostiviesteihin vasta tiistaina Milanon matkamme takia. Täytämme paikat siinä järjestyksessä, jossa varaukset ovat tulleet sähköpostiimme. Käsittelemme siis aikaisemmin tulleet varaukset ensin.

Tälläkin matsireissulla noudatetaan edellä mainituin poikkeuksin Tepsiläiset ry:n tapahtumien sääntöjä. Ne kannattaa lukea ennen ilmoittautumista.

Oikeus muutoksiin pidätetään.