Vieraspelimatka MuSa-TPS 10.8.2019

Järjestämme vieraspelimatkan Ykkösen otteluun MuSa-TPS lauantaina 10. elokuuta. Mukanamme MuSaa kaatamassa on myös kunniajäsenemme Heikki ”Hese” Suhonen, joka on ystävällisesti lupautunut viime kesän vieraspelimatkamme tapaan alustamaan matsin ennakoinnissa bussissa. Lisäksi MuSan myyntipäällikkö Seppo Wallin tulee iloksemme kertomaan meille seuran toiminnasta ja historiasta. Porin Stadionilla ei ole numeroituja istumapaikkoja, mutta meille on luvattu paikat pitkältä sivulta.

Matkan hinta sisältäen bussikuljetuksen välillä Turku-Pori-Turku, lounaan stadionilla ennen peliä, sekä kahvin ja pullan puoliajalla, sekä istumapaikkalipun Porin Stadionille pääkatsomoon on 25,00 euroa. Toteutamme siis tämänkin tapahtumamme reippaasti alle omakustannushinnan!

Matkanjohtajana toimii Tepsiläisten varapuheenjohtaja Johanna Henriksson. Sitovat ilmoittautumiset osoitteeseen tps-klubi@tepsilaiset.fi niin kauan kuin bussissa tilaa riittää.

Saatuasi meiltä ”paluupostissa” kuittauksen voit maksaa matkasi Tepsiläiset ry:n tilille FI72 8000 1471 2718 00. Viestikenttään oma nimi ja MuSa-TPS. Lähtö tapahtuu tutusti Olkun edestä osoitteesta Hämeenkatu 30 kello 14.00 ja ottelu alkaa kello 17.00. Bussissa on vessa, joten ajamme Porin Stadionille suoraan ilman pysähdystä. Kuljetuksista vastaa hyväksi havaittuun tapaan Vainion Liikenne Oy.

Ottelun jälkeen lähdemme katsomosta yhtenä ryhmänä bussiin matkanjohtajan johdolla. Myös Senioritepsiläiset ry:n jäsenet ovat siis tervetulleita mukaan.

Matka toteutuu, jos siihen osallistuu vähintään 25 Tepsiläistä / Senioria.

Tälläkin matsireissulla noudatetaan Tepsiläisten tapahtumien sääntöjä.