Vieraspelimatka Lukko-TPS 19.11.2022

Tepsiläiset ry järjestää vieraspelimatkan Raumalle Liigan runkosarjan otteluun Lukko-TPS lauantaina 19. marraskuuta. Matka on tarkoitettu jäsenille, ja sen hinta on 30€ sisältäen bussikuljetuksen Turku-Rauma-Turku, sekä istumapaikkalipun illan otteluun pitkälle sivulle. Matkanjohtajana toimii Tepsiläisten puheenjohtaja Rauno Järvinen.

Sitovat ilmoittautumiset ainoastaan osoitteeseen tps-klubi@tepsilaiset.fi HUOM! Maksathan matkasi vasta, kun olet saanut meiltä ilmoittautumiseesi kuittauksen, että varauksesi on rekisteröity. Näin ylimyynnin estämiseksi. Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 30. Paikat täytetään siinä järjestyksessä, kuin ne on maksettu Tepsiläiset ry:n tilille FI72 8000 1471 2718 00 niin kauan kuin varauksessamme tilaa on. Kirjoita viestikenttään oma nimesi ja LUKKO-TPS.

Lähtö tapahtuu Puutorilta klo 15.00 ja ottelu alkaa Kivikylän Areenassa kello 17.00. Bussi lähtee kohti Turkua 15 minuuttia ottelun päättymisestä. Paluu Puutorille arviolta noin tuntia lähdön jälkeen. Kuljetuksista vastaa Matka-Hyrkäs.

Tälläkin reissullamme noudatamme Tepsiläisten tapahtumien sääntöjä.