Vieraspelimatka 5. semifinaaliotteluun Ilves-TPS 15.4.2022
LOPPUUNMYYTY

Tepsiläiset ry järjestää vieraspelimatkan viidenteen semifinaaliotteluun Ilves-TPS pitkäperjantaina 15. huhtikuuta. Matka on tarkoitettu Tepsiläisten ja Senioritepsiläisten jäsenille, ja sen hinta on 40€ sisältäen bussikuljetuksen Turku-Tampere-Turku, sekä istumapaikkalipun illan otteluun A10-katsomoon. Matkanjohtajana toimii Tepsiläisten puheenjohtaja Rauno Järvinen.

Sitovat ilmoittautumiset ainoastaan osoitteeseen tps-klubi@tepsilaiset.fi HUOM! Maksathan matkasi vasta, kun olet saanut meiltä ilmoittautumiseesi kuittauksen, että varauksesi on rekisteröity. Näin ylimyynnin estämiseksi. Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 30. Paikat täytetään siinä järjestyksessä, kuin ne on maksettu Tepsiläiset ry:n tilille FI72 8000 1471 2718 00 niin kauan kuin varauksessamme tilaa on. Kirjoita viestikenttään oma nimesi ja ILVES-TPS 5. Mikäli ottelusarja menee poikki suoraan neljässä pelissä, palautamme luonnollisesti maksun.

Lähtö tapahtuu Puutorilta ravintola Puutorin Vessan (auki kello 15.00 alkaen) edestä klo 15.45 ja ottelu alkaa Nokia Areenassa kello 18.30. Bussi lähtee kohti Turkua 15 minuuttia ottelun päättymisestä. Paluu Puutorille arviolta noin 2 tuntia lähdön jälkeen. Kuljetuksista vastaa Matka Hyrkäs.

Tälläkin reissullamme noudatamme Tepsiläisten tapahtumien sääntöjä.