TPS-aiheinen hautausmaakierros 29.8.2019

Jäsenillämme ja TPS Senioreilla on tilaisuus osallistua opastetulle kävelykierrokselle Turun upealla hautausmaalla. Kohteena ovat entisten TPS-pelaajien ja -vaikuttajien haudat.

Kierros alkaa Ylösnousemuskappelin parkkipaikalta torstaina 29. elokuuta kello 17.30 ja sen kesto on noin kaksi tuntia. Kävelyskierros tehdään luonnollisesti säävarauksella.

Kierrokselle on vapaa pääsy, mutta toivomme ennakkoilmoittautumisia osoitteeseen tps-klubi@tepsilaiset.fi

Oppaana toimi kunniapuheenjohtajamme, sosiaalineuvos Seppo Verronen, joka on tehnyt valtavan pohjatyön kartoittaessaan entisten tepsiläisten pelaajien sekä seuran taustavaikuttajien hautapaikkoja. Verronen taustoittaa myös hautojen luona kunkin henkilöhistoriaa seurassa.

Kierroksen suunnitteleminen vaati myös tiettyjä kompromisseja, että reitistä tuli sopivan pituinen ja että sen pystyi kiertämään läpi kohtuullisessa aikataulussa. Sen vuoksi joidenkin merkittävien tepsiläisten haudat jäivät väkisinkin tämän reitin ulkopuolelle. Monia tepsiläisiä on haudattu myös paljon Turun alueen muille hautausmaille sekä tietenkin myös kokonaan muille paikkakunnille.