Tepsiläisten pukkijuhlat Olkussa & Logomossa 29.11.2019 (LOPPUUNMYYTY)

Tepsiläisten pikkujoulut tonttuillaan perjantaina 29. marraskuuta mukavan yhdessäolon  ja maailman hauskimman miehen, Ismo Leikolan uuden Jos nyt ihan rehellisiä ollaan – shown merkeissä.

Kokoonnumme Olkkuun kello 17.00 nauttimaan Tasavallan Parhaasta Seurasta ja kantapaikkamme keittiön rapioista antimista. Vaihtoehtoina ovat vallan erinomainen rapuleipä tai 10 mainiota original wingsiä. Valinta tulee tehdä ilmoittautumisen yhteydessä, sillä keittiö ei ehdi valmistaa suurta määrää erilaisia annoksia paikanpäällä tilattuna.

Pyrimme saamaan HC TPS:n edustajan mukaan kertomaan joukkueen kuulumisista. Tästä tulee lisäinfoa lähempänä tapahtumaa.

Bussikuljetus ryhmällemme lähtee kello 19.00 Olkun edestä kohti Logomoa, jossa tarjolla on Ismo Leikolan uusi show Jos nyt ihan rehellisiä ollaan. Näytäntö alkaa kello 20.00 ja se kestää väliaikoineen noin kaksi tuntia.

Illanvieton jäsenhinta on 46 euroa / opiskelijat ja eläkeläiset 40 euroa, ikäraja on 18 vuotta.

Ilmoittautumiset vanhaan tapaan osoitteeseen tps-klubi@tepsilaiset.fi Kyseessä ei ole yksityistilaisuutemme, joten niin Olkussa kuin Logomossakin on myös muita asiakkaita.

HUOM! Maksa illanviettosi vasta saatuasi meiltä kuittauksen, että lippukiintiössämme on vielä tilaa! Oikeus muutoksiin pidätetään.