Syyskauden megaetumatsireissu II, Lukko-TPS 2.12.2023

Tepsiläiset ry hemmottelee aktiivijäseniään järjestämällä pikkujoulu-, eli Pukkijuhlareissun Raumalle Liigan runkosarjan otteluun Lukko-TPS lauantaina 2. joulukuuta. Matka on tarkoitettu jäsenillemme, ja sen hinta on shokeeraavat 22,00€ sisältäen bussikuljetuksen Turku-Rauma-Turku, sekä istumapaikkalipun illan otteluun A7-katsomoon hallin pitkälle sivulle. Ja vinkkinä, että pelkkä matsilippu maksaa meille jo paljon enemmän, kuin koko matka Sinulle!

Sitovat ilmoittautumiset ainoastaan osoitteeseen tps-klubi@tepsilaiset.fi HUOM! Maksathan matkasi vasta, kun olet saanut meiltä ilmoittautumiseesi kuittauksen, että varauksesi on rekisteröity. Näin ylimyynnin estämiseksi. Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 30. Paikat täytetään siinä järjestyksessä, kuin ne on maksettu Tepsiläiset ry:n tilille FI72 8000 1471 2718 00 niin kauan kuin 50 paikan varauksessamme tilaa on. Kirjoita viestikenttään oma nimesi ja Lukko-TPS.

HUOM! Yhteisyötyökumppanimme Puutorin vessa avaa meille ovensa jo tuntia ennen bussin lähtöä Raumalle, eli kello 14.30. Perinteiset virvokkeet ennen matsireissua nautitaan porukalla täällä!

Lähtö tapahtuu Puutorilta klo 15.30 ja ottelu alkaa Äijänsuon noidankattilassa kello 17.00. Bussi lähtee kohti Turkua 15 minuuttia ottelun päättymisestä. Päätepysäkkinä toimii totuttuun tapaan Puutori. Kuljetuksista huolehtii Matka-Hyrkäs Oy.

Tälläkin reissullamme noudatamme Tepsiläisten tapahtumien sääntöjä.