Syyskauden megaetumatsireissu I, Ässät-TPS 18.11.2023 LOPPUUNMYYTY

Tepsiläiset ry hemmottelee aktiivijäseniään järjestämällä pikkujoulukauden alkajaisiksi todellisen megaetumatsireissun Poriin Liigan runkosarjan otteluun Ässät-TPS lauantaina 18. marraskuuta. Matka on tarkoitettu jäsenillemme, ja sen hinta on shokeeraavat 20,00€ sisältäen bussikuljetuksen Turku-Pori-Turku, sekä istumapaikkalipun illan otteluun C1-katsomoon..

Sitovat ilmoittautumiset ainoastaan osoitteeseen tps-klubi@tepsilaiset.fi HUOM! Maksathan matkasi vasta, kun olet saanut meiltä ilmoittautumiseesi kuittauksen, että varauksesi on rekisteröity. Näin ylimyynnin estämiseksi. Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 30. Paikat täytetään siinä järjestyksessä, kuin ne on maksettu Tepsiläiset ry:n tilille FI72 8000 1471 2718 00 niin kauan kuin 50 paikan varauksessamme tilaa on. Kirjoita viestikenttään oma nimesi ja Ässät-TPS.

HUOM! Yhteisyötyökumppanimme Puutorin vessa avaa meille ovensa jo tuntia ennen bussin lähtöä Poriin, eli kello 13.30. Perinteiset virvokkeet ennen matsireissua nautitaan porukalla täällä!

Lähtö tapahtuu Puutorilta klo 14.30 ja ottelu alkaa Isomäen noidankattilassa kello 17.00. Bussi lähtee kohti Turkua 15 minuuttia ottelun päättymisestä. Päätepysäkkinä toimii totuttuun tapaan Puutori. Kuljetuksista huolehtii Matka-Hyrkäs Oy.

Tälläkin reissullamme noudatamme Tepsiläisten tapahtumien sääntöjä.