SIG Vaakahuoneen Paviljongissa 22.7.2022
LOPPUUNMYYTY

Vanhan ystävämme ja HC TPS:n monivuotisen klubi-isännän, Oksasen Juhan kipparoima kulttibändi SIG keikkailee Aurajokirannassa Vaakahuoneen Paviljongissa perjantaina 22. heinäkuuta. Illanviettomme alkaa illallisella kello 20.00 ja SIG astuu lavalle noin kello 21.30.

Illanvieton hinta on 15,00€ / jäsen ja se sisältää Vaakahuoneen Paviljongin menusta huikopalan, salaatin tai pizzan. Hinta ei sisällä a’ la carte -puolen annoksia, mutta niistäkin saa tässä yhteydessä poikkeuksellisesti -10% alennuksen annos itse ravintolassa maksettaessa.

Lisäksi ryhmämme saa -10% alennuksen hanajuomista illanvieton aikana Tepsiläisten jäsenkortin tilatessa esittämällä. Jokainen maksaa juoma- ja muut tilauksensa itse. Ja koska olemme liikkeellä isolla porukalla, ravintola keittiö osaa arvostaa ennakkotilausta jo ilmoittautumisvaiheessa.

Ilmoittautumiset osoitteeseen tps-klubi@tepsilaiset.fi Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä niin kauan kuin varauksessamme tilaa löytyy. Maksa illanviettosi Tepsiläisten tilille FI72 8000 1471 2718 00 vasta saatuasi meiltä kuittauksen ilmoittautumiseesi, jotta vältymme ylibuukkauksilta. Viitteeksi SIG.

Kiitämme osaavaa ja ystävällistä ravintolapäällikkö Katja Helamaa yhteistyöstä.