Megaetu-matsireissu Tappara-TPS 23.3.2024

LOPPUUNMYYTY

Tepsiläiset ry hemmottelee jäseniään järjestämällä megaetu-matsireissun Tampereelle Liigan neljännesfinaalien 3. otteluun Tappara-TPS lauantaina 23.3.2024.

Matkan hinta on shokeeraavat 34,00€ / jäsen sisältäen bussikuljetuksen Turku-Tampere-Turku, sekä istumapaikkalipun illan otteluun C4/C5-katsomoon Nokia Areenan yläkerran pitkälle sivulle. Ja vinkkinä, että toteutamme reissun pelkällä pääsylipun hinnalla!

Sitovat ilmoittautumiset ainoastaan osoitteeseen tps-klubi@tepsilaiset.fi 

HUOM! Maksathan matkasi vasta, kun olet saanut meiltä ilmoittautumiseesi kuittauksen, että varauksesi on rekisteröity. Näin ylimyynnin estämiseksi. Paikat täytetään siinä järjestyksessä, kuin ne on maksettu Tepsiläiset ry:n tilille FI72 8000 1471 2718 00 niin kauan kuin varauksessamme tilaa on. Kirjoita viestikenttään oma nimesi ja Tappara-TPS 23.3.

HUOM! Yhteisyötyökumppanimme Puutorin vessa avaa meille ovensa jo tuntia ennen bussin lähtöä Tampereelle, eli kello 13.00. Perinteiset virvokkeet ennen matsireissua nautitaan porukalla täällä!

Lähtö tapahtuu Puutorilta klo 14.00 ja ottelu alkaa Nokia Areenan noidankattilassa kello 17.00. Bussi lähtee kohti Turkua 20 minuuttia ottelun päättymisestä. Päätepysäkkinä toimii totuttuun tapaan Puutori. Kuljetuksista huolehtii Matka Hyrkäs Oy.

Tälläkin reissullamme noudatamme Tepsiläisten tapahtumien sääntöjä.