Linnateatterin jäsenilta – Parasta ennen 24.4.2019 (LOPPUUNMYYTY)

Kevään Linnateatterin jäseniltamme vietetään keskiviikkona 24. huhtikuuta Ilmari Saarelaisen seurassa. Esitys alkaa kello 19.00, mutta paikalla on syytä olla jo kello 18.00, jolloin klubiemäntämme jakavat liput paikan ostaneille.

Esityksen normaalihinta on 32 euroa. Meidän jäsenhintamme on 30 euroa, eläkeläisten, opiskelijoiden ja työttömien vastaavat hinnat ovat 27 ja 25 euroa.

Otamme varauksia vastaan osoitteessa tps-klubi@tepsilaiset.fi  Maksa jäseniltasi vasta saatuasi meiltä vastauksen varaukseesi. Näin ylibuukkauksen välttämiseksi.

Paikat täytetään varausjärjestyksessä niin kauan kuin varauksessamme tilaa on. Maksetut varaukset ovat sitovia. Esitys on Linnateatterin teatteriravintolassa osoitteessa Linnankatu 31. Kesto noin 2 tuntia sisältäen väliajan.

PARASTA ENNEN

Hurmaava Ilmari Saarelainen on näytellyt 50 vuotta.

Superhauskassa yhden miehen komediassa kuulet ikääntymisestä ihan kaiken. Kaksikymppisen elämässä tapahtuu paljon, eikö vain. Menet naimisiin, saat lapsia, teet uraa, saat potkut, eroat, menet uudestaan naimisiin, harkitset eteisen maalaamista mintunvihreäksi… Maali loppuu, elämä jatkuu. Täytät 40 vuotta, 60 vuotta. Kunnes heräät 80-vuotiaana, keität kahvit ja otat sokerittoman, lastulevyltä maistuvan pullan. Pureskelet sitä – ja äkkiä onkin jo ilta.

Maku muuttuu myös. Jos ajattelit nelikymppisenä katsoa uudestaan sen elokuvan jota rakastit parikymppisenä, niin älä! Se ei ole yhtä hyvä enää.  Ja muoti, mitä se on? Jos pidät aina samoja vaatteita niin mitä sitten: Olet muodissa aina silloin tällöin. Farkkuja ei muutenkaan ole tehty miehille, joilla on… elintasoa. Luvassa paljon, paljon muitakin osuvia faktoja eletystä elämästä!

Ikäsuositus: Suosittelemme jo elämää nähneille