Linnateatterin jäsenilta – Appivanhempien ABC, 12.10.2018 (LOPPUUNMYYTY)

Kaikki tuntevat heidät. Tai ovat ainakin kuulleet heistä legendaarisia kauhutarinoita…Appivanhemmat! Nuo ihanat, kamalat, kaiken tietävät ja lapsiaan maailmalta suojelevat vävypoikien ja miniöiden kauhut.

Miten appivanhempia lähestytään turvallisesti, saako appiukkoa katsoa silmiin ja minkälaisia kukkia anopille ei MISSÄÄN NIMESSÄ kannata viedä ensitapaamisella? Kaikki nämä ja monta muuta selviytymisen kannalta olennaista tietoa selviää, kun APPIVANHEMPIEN ABC – 10 tapaa selvitä! iskeytyy anopin käsilaukun lailla näköhermoille Dominossa!

Tämä itsenäinen jatko-osa hittikomedialle Miehenkäyttöopas antaa kaiken tarvittavan tiedon ja taidon anopeista ja appiukoista – ja sopii kaikille miniästä vävyyn ja anopista naapurin penttiin!

Tämän oppitunnin teille tarjoavat Kalle Lambergin ohjauksessa tietenkin Miehenkäyttöoppaasta tutut Jukka Rasila ja Mika Räinä!

Huomioitan, että näytös on Dominossa osoitteessa Puutarhakatu 8

Tepsiläisten Linnateatterin jäsenilta pidetään perjantaina 12. lokakuuta Appivanhempien ABC:n merkeissä. Jäsenetuhinta on 32€ (norm. 37€) ja eläkeläiset 24€ (norm. 29€). Voit ilmoittautua mukaan osoitteessa  tps-klubi@tepsilaiset.fi

Hinta sisältää pääsylipun Domino-teatterissa esitettävään näytökseen, mutta ei ruokailuja, juomia eikä narikkaa. Esitys alkaa kello 19.00. Klubiemäntämme jakavat liput 30 minuuttia ennen esityksen alkua narikan edessä.

Maksa illanvietto vasta saatuasi meiltä kuittauksen sähköpostiviestiisi! näin varmistamme, että varauksessamme on vielä tilaa.