Kiveä kännissä – jäsenilta Linnateatterissa 15.3.2023 LOPPUUNMYYTY

Kevään Linnateatterin (osoite Humalistonkatu 7) jäseniltamme vietetään keskiviikkona 15. maaliskuuta Aleksis Kiven tekstien seurassa. Esitys alkaa kello 19.00, mutta paikalla on syytä olla viimeistään ovien auetessa kello 18.00, jolloin klubiemäntämme jakavat liput sellaisen ostaneille. Ole siis paikalla ajoissa, sillä mattimyöhäisiä ei jäädä odottamaan ulko-ovelle! Istumapaikat kun ovat numeroimattomia ja nopeat syövät hitaat. Liput maksavat a’ 28 euroa.

Otamme varauksia vastaan osoitteessa tps-klubi@tepsilaiset.fi  Maksa jäseniltasi vasta saatuasi meiltä vastauksen varaukseesi. Näin ylibuukkauksen välttämiseksi.

”Minä siivet selkääni saan ja pyllyyni pitkän pyrstön ja kohoon korkeuksiin ylös.”

Linnateatterin 20-vuotisjuhlakausi käynnistyy kunnianosoituksella kansalliskirjailija Aleksis Kivelle. Kirjailijan legendaariset kuvaukset kuningasjuoman tuottamista tunnelmista, lentävistä lauseista sekä haasteellisista vaikutuksista ympäristöön tislataan teatterimme näyttämölle.

Seitsemän veljestä, Olviretki, Nummisuutarit, Kullervo. Kaikkia edellä mainittuja yhdistää miellyttävät, suorastaan maltaiset kuvaukset suomalaisuuden ytimestä.

Mitä tapahtuu, kun yksi näyttelijä esityksen alussa seuraa kirjaimellisesti Juhanin (Seitsemän veljestä) repliikkiä: ”Juo, veikkonen. Jumalan luoma, juo, sillä nyt on joulu ja varoja ei puutu aitasta.”

Miten taipuu Kiven kieli tämän jälkeen?

Täysin ennalta-arvaamattomia hetkiä on tiedossa, kun Kiven kootut palat lyödään mäskiksi!

Näyttelijät: Emmi Kangas,Thomas Dellinger, Joonatan Perälä

Ohjaus: työryhmä.

Huom. Esityksen ikäraja on 18 vuotta.

ESITYKSEEN SAAPUESSA:

Sisäänkäyntimme on os. Humalistonkatu 7, Turku. Avaamme ovet Tampuurin esityksissä tuntia ennen esitystä.

Heti sisäänkäynnin yhteydessä sijaitsee narikkamme, maksu on 2,50 €/takki (korttimaksu tai käteinen). Päällysvaatteet ja isot laukut tulee jättää narikkaan. 

Katsomomme on numeroimaton, Kiveä kännissä -esityksiin lippuja myydään sekä istuma- että seisomapaikoille. Saavuthan siis ajoissa, jotta ehdit tutustua palveluihimme ja asettua rauhassa.

Tervetuloa!