TAHTOO kevätreissulle Suomen Urheilumuseoon! 4.5.2024 LOPPUUNMYYTY

Teemme lauantaina 4. toukokuuta bussimatkan Helsinkiin Olympiastadionilla sijaitsevaan Suomen Urheilumuseoon, joka tunnetaan nykyisin nimellä TAHTO.
Lähtö tapahtuu Puutorilta klo 10:15. Matkan hinta on 35€ / jäsen sisältäen bussikuljetuksen Turku-Helsinki-Turku, sekä sisäänpääsyn ja opastetun kierroksen (klo 13-14) TAHTOon. Mahdollisuus tutustua museon tarjontaan lisäksi myös omin päin. Takaisin kohti Turkua lähdemme noin klo 15.00.

Matkalla on tarjolla pientä purtavaa, sekä palanpainiketta. Pysähdymme mennen tullen pikaisesti tarpeen mukaan ja arvioitu paluuaika Puutorille on noin klo 17.30. Matkanjohtajana toimii Tepsiläiset ry:n puheenjohtaja Eero Wallin.

Sitovat ilmoittautumiset ainoastaan osoitteeseen tps-klubi@tepsilaiset.fi 

HUOM! Maksathan matkasi vasta, kun olet saanut meiltä ilmoittautumiseesi kuittauksen, että varauksesi on rekisteröity. Näin ylimyynnin estämiseksi. Paikat täytetään siinä järjestyksessä, kuin ne on maksettu Tepsiläiset ry:n tilille FI72 8000 1471 2718 00 niin kauan kuin varauksessamme tilaa on. Kirjoita viestikenttään oma nimesi ja TAHTO 4.5.24.

Kuljetuksista huolehtii Tepsiläisten oma matkatoimisto Matka Hyrkäs Oy.

Tälläkin reissullamme noudatamme Tepsiläisten tapahtumien sääntöjä.