Keilailumatka Loimaalle 3.10.2020
( TAPAHTUMA PERUTTU )

Olemme valitettavsti joutuneet perumaan keilamatkan Loimaalle koronaviruksesta johtuen. Pyrimme järjestämään suuren suosion saaneen Loimaan keilaturnauksen mahdollisimman nopeasti uudelleen.

Ilmoittautuneet saavat joko rahansa takaisin, tai he voivat jättää maksun sisään ollen samalla jo ilmoittautuneita seuraavaan keilakisaan.

Pyrimme olemaan yhteydessä ilmoittautuneisiin mahdollisimman nopeasti, tai he voivat ottaa meihin yhteyttä asian tiimoilta osoitteessa tps-klubi@tepsilaiset.fi

Pahoittelemme jäsenillemme aiheutunutta vaivaa. Terveys edellä kuitenkin mennään!

hallitus

Järjestämme leikkimielisen keilailutapahtuman Loimaan keilahallissa lauantaina 3. lokakuuta kello 15.00-17.00. Mukaan mahtuu ainoastaan 20 vikkelintä ilmoittautunutta, joten kannattaa olla taas kerran nopea. Miesten ja naisten sarjan paras keilaaja palkitaan Olavin Krouvin 50 euron lahjakortilla.

NIINA PIETARINKADUN OILERS 1 (3).jpeg

Matkan hintaan 25€/jäsen sisältyy hohtokeilaus + tossuvuokra, ruokailu, sekä junakyyti Turun rautatieasemalta Loimaan rautatieasemalle, ja taksikyyti Loimaan keilahalliin (meno-paluu).
Ilman kuljetuksia hinta on 18 euroa. Toteutamme tämänkin tapahtumamme alle omakustannushinnan.

Isäntäparina Loimaalla toimivat Tepsiläisten Rauno Järvinen ja Sari Kanervisto, jotka vastaavat järjestelyistä paikanpäällä.

HUOM! Tällä kertaa osallistujien oletetaan pukeutuvan pelipaitaan, joko omaan tai jonkun toisen, mutta pelipaitaan kuitenkin. Lajilla ei ole väliä, ja seurakin on vapaa. Puheenjohtajan huomattavasti parempi puolisko, eli klubiemäntämme Niina on uhannut panna päälleen laajasta hyväntekeväisyystoiminnastaan tunnetun Pietarinkadun Oilersin nokkamiehen, Mato Valtosen punaisen gw-pelipaidan.

Että siitä mallia sporttihenkiseen kisa-asuun Loimaan reissulle!


Aikataulu ja ohjelma

– juna lähtee Turun rautatieasemalta Loimaalle kello 13.05
– saapuminen Loimaan rautatieasemalle kello 13.43
– taksikuljetus Loimaan keilahalliin heti junan saavuttua perille
– keilahallin esittely ja välineiden jako kello 14.00
– keilakisa kello 15.00-17.00
– ruokailu, palkintojenjako keilahallin Äijä-baarissa 17.30
– taksikuljetus keilahallilta Loimaan rautatieasemalle kello 18.45
– juna Turkuun lähtee kello 19.15
– saapuminen Turun rautatieasemalle 19.55

Otamme vastaan sitovia ilmoittautumisia osoitteessa tps-klubi@tepsilaiset.fi  Älä maksa Loimaan reissuamme ennen kuin olet saanut meiltä kuittauksen meiliisi, että paikkoja on edelleen saatavissa.