Kiitos Eero

Kun otit puheenjohtajan tehtävät vastaan, oli yhdistyksen tilanne todella haastava. Talous oli aikaisemmin rakentunut pääasiassa jäsenmaksujen ja HC TPS Turku Oy:n tukeen. Herrasmiessopimus oli, ettei yhdistys kilpaile HC:n kanssa yhteistyötahoista. HC:n talous oli kuitenkin mennyt lopulta niin tiukalle, että sen tuki loppui.

Vieraspelimatkoilla oli TPS-fanien aiheuttamia järjestyshäiriöitä, mistä media tietenkin uutisoi. Asiasta tietämätön oletti, että tekijät ovat Tepsiläiset ry:n jäseniä. Todellisuudessa tekijät olivat aivan eri henkilöitä eli joukko, joka ei halunnut kuulua mihinkään TPS-yhdistykseen. Tätä ongelmaa oli yritetty ratkaista jo ennen puheenjohtajakauttasi. HC antoi tuon ryhmän kuitenkin toimia.

HC TPS Turku Oy irtisanoi lopulta vuonna 2012 Tepsiläiset ry:n yhdistyksensä tärkeimmästä tehtävästä eli toimia fanclubina ja samalla kaikki jäsenedut poistuivat. Oletettiinko Tepsiläiset ry:n tarun loppuvan? En tiedä, mikä taho levitti huhua, että Tepsiläiset ry purkautuu. Minulle ainakin muutamat henkilöt kertoivat tätä täytenä totena.

Onnittelut Eero, että johdollasi Tepsiläiset ry päätti kohdistaa aktiviteetit aikuisiin jäseniin. Useat heistä olivat aikaisemmin pidättäytyneet osallistumisesta. Yhdistys otti aivan uuden suunnan. Monipuoliset jäsentapahtumat ja mm. matkat ulkomaille olivat nopeasti loppuunmyytyjä. Vilkas toiminta toi uusia jäseniä kaikista lajeista.

Talous koheni, kun yhdistys sai yhteistyökumppaneita, uskoisin, puheenjohtajan työpanoksella. Haluan myös mainita Turkuhallin kunniakäytävän ja Pro Patria muistolaatan. Ilman Sinua niitä ei nyt olisi. Kunnia niistä sille, jolle se kuuluu.

Joskus tuntui, että Sinulla oli kovasti paineita. Johtuiko se siitä, että keskitit suurimman osan hallituksen tehtävistä itsellesi? Tältä se ulkopuolisesta ainakin näytti. Koko ajan ja varsinkin haasteellisina hetkinä Niinan tuki oli varmasti Sinulle tärkeää ja antoi voimia.

Kiitos Eero 11 vuotta kestäneestä Tepsiläiset ry:n erittäin ansiokkaasta puheenjohtajuudesta.

Harvalla on samaa kykyä hoitaa yhdistyksen asioita, kuten Sinä olet tehnyt.

Turku 20.9.2020
Seppo Verronen