Vuosikokous valitsi vanhat vastuunkantajat jatkoon

Tepsiläiset ry:n vuosikokous pidettiin torstaina 23. elokuuta Suikkilan Seurakuntakodin tiloissa. Kokouksen puheenjohtajaksi kutsuttiin perinteisesti kunniapuheenjohtajamme, sosiaalineuvos Seppo Verronen, joka kipparoi lämminhenkisen tapahtuman maaliin rutiinilla varapuheenjohtaja Johanna Henrikssonin toimiessa sihteerinä.

Kokous valitsi puheenjohtaja Eero Wallinin jatkamaan tehtävässään seuraavalle kaksivuotiskaudelle. Hänet valittiin myös asetettavaksi ehdolle yhdistyksen edustajana Turun Palloseura ry:n hallitukseen. Niin ikään erovuoroiset Rauno JärvinenKlaus Keskinen ja Hannu Orkolahti valittiin jatkamaan hallituksessa kahdeksi vuodeksi. Neste Hämeentien yrittäjä ja pitkäaikainen yhteistyökumppanimme Mika Kölhi valittiin nyt hallitukseen uutena jäsenenä. Kaikki valinnat tehtiin yksimielisesti.

Toimintakauden tulos lievästi alijäämäinen

Yhdistyksen tilikausi oli pitkästä aikaa miinusmerkkinen, kun alijäämäksi kirjattiin 1 535,73 euroa. Tämä johtui panostuksesta seuramme juniorityöhön ja naisten edustusjoukkueiden toimintaan, sekä alle omakustannushinnan toteutetuista jäsentapahtumistamme. Lisäksi yhdistys lahjoitti emoseuralle Suomen satavuotisjuhlien yhteydessä Pro Patria –marmorilaatan. Projektin ideoinnista ja toteutuksesta merkittiin Eero Wallinille pöytäkirjaan kiitokset kunniapuheenjohtaja Seppo Verrosen aloitteesta.

Vuosikokous hyväksyi tilinpäätöksen ja myönsi hallitukselle vastuuvapauden kuluneelle tilikaudelle 1.5.2017-30.4.2018. Lievästi tappiollinen tilinpäätös ei vaikuta taseen rahoitusasemaan, sillä yhdistys on vakavarainen ja velaton.

Ohjeistusta tulevaan

Koska erilaiset urheiluun tai seuran perinteeseen kuulumattomat, mutta ajan hengen mukaiset ulostulot eivät ole toiminta-ajatuksemme mukaisia, annettiin hallitukselle kättäpitempää toiminnan ohjeeksi.

Tepsiläiset ry ei ota kantaa, eikä ole mukana missään poliittisessa, ja siksi miellettävässä toiminnassa tai tapahtumassa. Yhdistys keskittyy jäsenistönsä etujen ja hyvinvoinnin edistämiseen, sekä yhteistyöhön Turun Palloseura ry:n kaikkien yhdistysten ja seuran jalkapallo- ja jääkiekkotoimintaa hoitavien osakeyhtiöiden kanssa.

Kaikki ovat meille tervetulleita ja kannamme yhteiskuntavastuuta yhdistämällä ihmisiä Turun Palloseuran eri urheilulajien ja omien tapahtumiemme kautta. Lisäksi tuemme taloudellisesti Turun Palloseuran joukkueiden toimintaa, sekä juniorityötä. Menettelemme tämän mukaisesti myös seurayhteisön sisäisessä toiminnassamme.

Hallitus järjestäytyi heti vuosikokouksen jälkeen

Uusi hallitus kokoontui heti vuosikokouksen jälkeen järjestäytymiskokoukseen, jossa Johanna Henriksson valittiin jatkamaan varapuheenjohtajana ja sihteerinä. Hallituksen jäsenten vastuualueet määritellään seuraavassa hallituksen kokouksessa.