Vuosikokous valitsi vanhat vastuunkantajat jatkamaan hallituksessa

Tiistaina 3. syyskuuta Suikkilan seurakuntakodin tiloissa pidetty Tepsiläiset ry:n vuosikokous sujui perinteisen leppoisissa merkeissä. Yhdistyksen puheenjohtaja Eero Wallin avasi kokouksen toivottamalla jäsenistön tervetulleeksi. Vuosikokouksen puheenjohtajaksi valittiin tavan mukaan kunniapuheenjohtajamme Seppo Verronen ja sihteeriksi Johanna Henriksson.

Kokous kuuli puheenjohtaja Wallinin selvityksen menneestä tilikaudesta, sekä tilinpäätösen ja taseen. Kokoukselle esitettiin toiminnantarkastaja Markku Mattilan toiminnantarkastuskertomus ja hallitukselle myönnettiin vastuuvapaus tilikaudelta 1.5.2018-30.4.2019 yksimielisesti.

Vahva tase, velaton yhdistys

Tepsiläiset ry:n talous on edelleen vahva ja yhdistys on kokonaan velaton. Tilikauden ylijäämäksi todettiin 335,69€ ja se kirjattiin hallituksen esityksen mukaisesti edellisten tilikausien voito/tappiotilille. Jäsenrekisterissä oli menneellä tilikaudella 953 jäsentä. Varsinaisten jäsenten jäsenmaksu pysyy 20,00 eurossa.

Vanhat vastuunkantajat jatkavat hallituksessa, kun Anne KarnakoskiJohanna Henriksson ja Niina Wallin valittiin seuraavalle kaksivuotiskaudelle.

Hallitus piti järjestäytymiskokouksen välittömästi vuosikokouksen jälkeen. Yhdistyksen varapuheenjohtajana ja sihteerinä jatkaa Johanna Henriksson.  Myös hallituksen muu sisäinen työnjako säilyy ennallaan alkaneella toimintakaudella.