Vilkas TPS-viikko kaukalossa ja viheriöllä

Syyskuu on jo ylittänyt puolivälin ja viikko 38 tuo mukanaan hurjan määrän TPS:n eri lajien otteluita. Jääkiekossa on päällä täysi rähinä, salibandyssä innokkaimmat roikkuvat jo palloiluhallin ovenrivassa ja jalkapallossa pelataan veitsi kurkulla sarjapaikasta. Panosta siis riittää, ja TPS tuo tarjolle Turussa korkeimman sarjatason viihdykettä maanantaina, tiistaina, keskiviikkoja, torstaina ja lauantaina.

Jääkiekkokausi on vihdoin alkanut täydellä ryminällä. TPS on avannut Liigan komeasti kahdella voitolla. Tiistaina 18. syyskuuta on edessä todellinen tasonmittari, kun hallitseva mestari Kärpät saapuu Gatorade Centeriin TPS:n vieraaksi. Torstaina 20.9. vastaan saapuu sitten huomattavasti kevyemmän luokan vastustaja, kun KooKoo matkaa Aurajoen kaupunkiin. Ottelut alkavat kello 18.30. Viikko täydentyy lauantaina 22.9. vierasottelulla Sport-TPS Vaasassa.

A-nuorten SM-liiga on alkanut TPS:n osalta suotuisissa merkeissä. Toisena sarjataulukossa oleva joukkueemme pelaa lauantaina 22.9. Gatorade Centerissä KalPaa vastaan kello 16.00. Sunnuntaina on sitten edessä vieraspeli Hakametsässä vastustajana Ilves. A-nuorten kotiottelut ovat Tepsiläisten jäsenetupelejä.

Naiset puolestaan pelaavat Kupittaan Marli Areenalla KalPaa vastaan lauantaina 22.9. kello 13.50. Naisten Liigan peleihin on vapaa pääsy.

Miesten salibandyssä kovat odotukset

Miesten Salibandyliigan alkua on odotettu suurella mielenkiinnolla. TPS panosti hurjasti joukkueeseen ja uusi palloiluhalli Kupittaalla osoitti heti toimivuutensa. Mitalipeleihin pääsy on realistinen minimitavoite. Viikon ainoa peli on kotona keskiviikkona 19. syyskuuta ja vastustajaksi saapuu Koovee Tampereelta. Ottelu alkaa kello 18.30.

Naiset aloittavat sarjakauden lauantaina 22. syyskuuta ottelulla TPS-ÅIF. Reikäpallo putoaa lattiaan kello 17.00. Kaikki Naisten Liigan kotipelit ovat tälläkin kaudella Tepsiläisten jäsenetupelejä.

Jalkapallossa kohtalon hetket käsillä

Veikkausliigassa eletään hyvin ratkaisevia hetkiä FC TPS:n kohdatessa maanantaina 17.9. kotonaan FC Interin kello 18.30 ja viikon päätteeksi sunnuntaina Maarianhaminassa IFK:n. Nämä pelit, joista varsinkin ”kuuden pisteen peli” Ahvenanmaalla kuuluvat suorastaan pakkovoittojen sarakkeeseen. Sarjan loput neljä peliä pelataan kärkijoukkueita vastaan.

Naisten osalta sijoitus on käytännössä ollut selvä loppusarjan alusta asti, joten kausi päättyy kuudenteen sijaan.