Viimeinkin valoa tunnelin päässä

Reilu vuosi on siitä, kun saimme viimeksi nauttia toistemme seurassa isommalla joukolla. Viimeisin tapahtumamme on ollut kesällä 2020 Ile Vainion ”pahojen poikien lauluilta”. Vastaavasti viimeisin ulkomaanreissu tehtiin Kiovaan ja vieraspelimatka maaliskuussa 2020 Poriin. Siis puolitoista vuotta sitten!

Nyt vaikuttaa viimein siltä, että COVID-19 -rokotuskampanja on edistynyt niin paljon, että riskiryhmäläiset ja suurelta osin muutkin halukkaat on saatu piikitetyksi jopa pariin kertaan. Niinpä valtiovalta on avaamassa tapahtuma-alaa isolla kädellä. Luonnollisesti riskit ovat vielä olemassa ja jokaisen tulee ne tietää ja hyväksyä kohdalleen, me kun emme voi kenenkään terveydestä vastata.

On ihan selvää, että mekin olemme mukana menossa. Sivuillamme ovat jo nähtävissä syyskuinen FC TPS:n jäsenetupeli MuSa:a vastaan, lokakuussa Loimaalla paiskottava keilaturnaus, sekä tietysti loput Naisten Ykkösen jäsenetupelimme. Joulukuussa ovat sitten vuorossa HC TPS:n jäsenetupeli KooKoo:ta vastaan, sekä TPS Hockey Hall of Famen esittelykierros. Kuiskivatpa pienet ja vähän isommatkin linnut legendaarisen Siipiriehan paluusta yhdistyksen joulujuhlan merkeissä. Tampereellakin on tarkoitus käväistä niin vanhassa kuin siinä valmisteillakin olevassa hallissa.

Emme siis ole unohtaneet teitä. Toivottavasti ette tekään meitä, vaan ratkiriemukkaat tapahtumamme saavat jatkoa pakollisen tauon jälkeen! Kohta nähdään taas omalla porukalla!!!