Uudet kunniajäsenet saivat huomionosoituksensa

Ylimääräisessä yhdistyksen kokouksessa alkukeväällä kutsun kunniajäseniksi saaneet Tepsiläiset legendat saivat maanantaina huomionosoituksensa Eero ja Niina Wallinin luona järjestetyssä tilaisuudessa.

Arvokkuutta oli omiaan tuomaan kunniapuheenjohtajamme, sosiaalineuvos Seppo Verrosen läsnäolo juhlassa. Hän myös ojensi palkituille yhdistyksen standaarit. Tepsiläisten hallituksesta läsnä olivat puheenjohtaja Eero Wallin, Rauno JärvinenAnne KarnakoskiMika Kölhi ja Niina Wallin.

Uusia kunniajäseniä ovat Matti AarnioMika AlataloMikko ElorantaKari HarilaJani KiviharjuPetteri NummelinRauno SjöroosVille Vahalahti ja Hannele Virtanen.

Sjöroos ja Virtanen ovat myös yhdistyksen perustajajäseniä. Heille on myönnetty yhdistyksen standaari jo aiemmin.

Paikalle saapuivat standaarinsa, kunniakirjansa ja kultaisen jäsenkorttinsa vastaanottamaan Aarnio, Eloranta, Vahalahti ja Virtanen. Viime hetken työkiireet estivät Norjaan uuden työnantajansa tilaisuuteen matkustaneen Petteri Nummelinin, sekä Rauno Sjöroosin ja Jani Kiviharjun, ynnä matkoilla olleen Kari Harilan osallistumisen.

Olemme ylpeitä siitä, että nämä pitkän ja menestyksekkään päivätyön kukin omassa roolissaan Turun Palloseuran hyväksi tehneet seuralegendat ovat Tepsiläisiä!