TPS-perhe Tepsiläiset ry 34 vuotta 14.3.2024

Tepsiläiset ry täyttää tänään 14. maaliskuuta 34 vuotta. Alun perin Turun Palloseuran Jääkiekko ry:n nimellä perustetun, ja sittemmin TPS Icehockey ry:nä tunnetun yhdistyksen taival on ollut värikäs.

Se on kulkenut seuran jääkiekkotoiminnan pyörittäjästä fanclub-toiminnan kautta yleiseksi ja yhteiseksi TPS-perheeksi. Tästä kertoo myös kunniajäsentemme kirjo, joka kattaa seuramme kaikki lajit jääkiekosta keilailuun ja jalkapallosta salibandyyn.

Vanhoista seuralegendoista ovat kunniajäseniämme muiden muassa Jouni Gröndahl, Heikki Suhonen, Heikki Mäki, Saku Koivu ja Hannu Jortikka. Nykyisistä supertähdistämme jäseniämme ovat Stanley Cup-voittaja Mikko Rantanen, Huuhkajat-kapteeni Luke Hradecky, salibandyn maailmanmestari Lauri Stenfors ja parakeilailun Special Olympics-voittaja Elmeri Haukikari.

Turun Palloseura ry:n satavuotisen historian aikana seuran kultaisen ansiomerkin on saanut kaikkiaan noin 260 urheilijaa ja seuratoimijaa. Heistä noin seitsemänkymmentä on tai on ollut yhdistyksemme jäsen. Osa on jo siirtynyt autuaammille pelikentille, mutta aktiivisesti toimintaamme osallistuu edelleen kaksinumeroinen joukko seuran korkeimman huomionosoituksen saaneita.

Olemme tälläkin kaudella tukemassa niin FC TPS:n naisten edustusjoukkuetta kuin jalkapallon, jääkiekon, salibandyn ja keilailun juniorityötäkin. Tämän päivän Tepsiläiset ry on itsenäinen osa Turun Palloseuran organisaatiota.

Jäsenenämme olet toimintamme keskiössä. Järjestämme jatkuvasti alle omakustannushintaisia tapahtumia mittavasta jäsenetupelien määrästä puhumattakaan. Ja uskallamme sanoa, että yhteistyökumppaniemme kautta sinulle hankkimamme edut ovat omaa luokkaansa.

Ole Sinäkin mukana nauttimasta eduista ja elämyksistä Tasavallan Parhaassa Seurassa!