Terveiset Miikalta ja Petulta Hamarista

Tuossa päivänä muutamana sitten soittelin Norjaan Elomon Miikalle ja Nummelinin Petulle asianani kysellä viimeisiä kuulumisia. Päävalmentajalla oli riittänyt kansainvälisiä kiireitä Petun keskittyessä haalarihommiin joukkueen piiskurina. Sarjasijoitus oli toinen, joten mukavasti ovat pullat uunissa meikäläisillä vuonomaassa.

Samalla jutuksi tuli legendaarinen lokakuinen kiekkoreissumme  Storhamarin vieraaksi. Sitä lämmöllä muistellessamme tulin kysyneeksi, josko kaksikkomme ehtisi kanssamme istumaan ja kertomaan kokemuksistaan Norjan kiekkoliigasta kauden päätyttyä? Napakka vastaus tuli heti; kyllä ehdimme!

Niinpä katsomme kevään edetessä yhdessä kalenterista passelin illan ja istumme alas kuuntelemaan herrojen mietteitä faceliftin kokeneessa Olkussa. Ja jos en ihan väärässä ole, luvassa on suoraa puhetta huumorinpilke silmäkulmassa, sekä tietysti maanmainioita wingsejä.

Emme vielä ota varauksia vastaan Norwegian Hockeynight -kiekkoiltaan, se kun on osin vielä ”piirustuspöydällä.” Vanhasta muistista kun vikkelimmät ovat jo tällä infolla varaamassa nurkkapöytää itselleen. Palataan asiaan, kun ilmoitus on sivuillamme! Että tällainen tiiseri tällä kertaa…

EW