Tepsiläisille kuukausittainen vakiovuoro Kupittaan keilahallista vuodelle 2024

Olemme hankkineet jäsenistöllemme veloituksettoman kuukausittaisen vakiovuoron vuodelle 2024 (pois lukien kesäkuukaudet) Kupittaan keilahallista. Ajankohta on joka kalenterikuukauden toinen maanantai kello 18.30-19.30. Radalle mahtuu kerralla korkeintaan kolme keilaajaa. Mikäli avauksemme saa suosiota, harkitsemme kokeilun laajentamista.

Vuoro on varattavissa ainoastaan osoitteessa tps-klubi@tepsilaiset.fi saman kalenterikuukauden aikana ja sen saa käyttöönsä nopeimmin varauksen tehnyt jäsenemme, jolle myös asiasta pikaisesti tiedotetaan. Syyskuun ratavuoroa ei siis voi varata vaikkapa tammikuussa, vaan se tulee varata ko. syyskuun alussa. Näin siksi, että kokemusperäisesti ilmaiset palvelut unohtuvat helposti.

Lähtökohtaisesti jäsen voi tehdä ratavarauksen vain kerran vuoden aikana, jotta mahdollisimman monella on mahdollisuus päästä keilaamaan vuorollamme. Ilmoittautuminen keilahallin kahvion kassalla, josta saat myös jäsenkorttimme esittämällä lainaksi keilailukengät.

*Ensimmäinen ratavuoromme on siis maanantaina 8. tammikuuta kello 18.30-19.30, joka on poikkeuksellisesti varattavissa jo nyt. VUORO VARATTU