Syksyn jäsenkirje

Helteinen kesä alkaa olla takana ja kiekkokauttakin on jo käynnistelty. Salibandyväki odottaa malttamattomana kauden alkua ja pääsyä uutuuttaan kiiltelevään Palloiluhalliinsa. Jalkapallossa taistellaan miesten osalta sarjapaikasta. Naistenkin kausi päättyy suurin piirtein odotusten mukaisesti.

Yhdistyksen toimintaympäristö on muuttunut rajusti kuluvana vuonna. Pitkäaikaiset henkilökohtaisen tason yhteistyökumppanit, HC TPS Turku Oy:n toimitusjohtaja Mika Eskola ja TPS Salibandy ry:n toiminnanjohtaja Juha Kiviniemi jäivät sivuun. Molemmille vielä kerran lämmin kiitos hyvästä, vuosia kestäneestä yhteistyöstä.

Santtu Jokinen tuli luotsaamaan jääkiekon taustayhtiötä. TPS Salibandyn puheenjohtaja Toni Lahtela on vanha tuttu jo vuosien takaa. Molemmat kävivät allekirjoittaneen kesäisellä terassilla lounaalla ja kummankin kanssa yhteistyö sujuu luontevasti. Tästä myös todisteena jäsenetujemme säilyminen, sillä varsinkin jääkiekossa puhaltavat muutoksen tuulet aina yt-neuvotteluja myöten. TPS Salibandy on todella panostanut miesten edustukseen ja se näkyy rosterissa. Toivottavasti myös menestyksessä ja lippuluukulla.

Vuosikokous pidettiin ilman sen kummempaa dramatiikkaa. Hienoa, että Neste Hämeentien yrittäjä Mika Kölhi lähti nyt mukaan vuodessa rajusti uudistuneeseen hallitukseen. Vastuu jakautuu nyt huomattavasti entistä tasaisemmin useammille harteille. Eri lajien asiantuntemusta ja varsinkin aina tarpeellisia henkilösuhteita oikeisiin tahoihin on saatu reippaasti lisää.

Yhdistyksen toiminnassa fokuksen pitää olla jäsenissä. Niinpä pyrimme kehittämään palveluamme yhä paremmin jäsentemme toiveita vastaavaksi. Jäsenetupelejä ei ole käytännössä enää mahdollista lisätä, sillä niitä on vuonna 2018 peräti 51 kappaletta. Sen sijaan seuran ulkopuolisilta yhteistyökumppaneilta hankittavat jäsenedut ovat luupin alla. Samoin kuuntelemme jatkuvasti herkällä korvalla aktiivijäsentemme toiveita omien tapahtumiemme kehittämiseksi. Ja hinnoitteluhan on wanhaan tapaan jäsenystävällistä alkaneellakin toimintakaudella.

Jännittävää syyskautta Tasavallan Parhaassa Seurassa

Eero Wallin
puheenjohtaja
Tepsiläiset ry