Syksyn jäsenkirje

Kesä on ohi ainakin almanakan mukaan. Jalkapallosarjat ovat olleet hyvässä vauhdissa jo tovin. Miesten valmennus jo vaihtuikin ja kolme elintärkeää voittoa on plakkarissa. Varsinkin derbyn yllätyspisteet tuovat toivottavasti kaivattua itseluottamusta tuleviin peleihin. Naisten osalta saldo onkin sitten lohduton.

HC TPS:n aktiivisuus on pantu tyytyväisyydellä merkille. Samoin yhtiön uuden puheenjohtajan aktiivinen ote ja yhteydenpito. Joukkuetta on vahvistettu selkeästi ja hankinnat ovat olleet mielenkiintoisia ja vieläpä oikeaa ikäluokkaa. Myös harjoitusotteluiden vastustajavalinnat ovat olleet vallan mainioita. Uuden urheilujohdon kädenjälki siis alkaa näkyä. Melkoinen muukalaislegioona on tosin molemmissa lajeissa jalkeilla.  

Korona, korona ja korona!

Tepsiläisten hallitus kokoontui heinäkuussa pohtimaan tilannetta ja linjaamaan tulevaa. Positiivista on, että uskalsimme varovasti käynnistellä tapahtumatarjontaamme. Tilausta oli, sillä Ile Vainion ”pahojen poikien” lauluilta Vaakahuoneen paviljongissa myytiin loppuun heti. Sen sijaan bussikuljetusta vaativat tapahtumat loistavat vielä poissaolollaan. Juuri nyt näyttää siltä, että näin on vielä pitkään.

Valitettavasti COVID-19 -virus tekee paluuta ja tulee pahimmassa tapauksessa vaikuttamaan varsinkin jääkiekon ja salibandyn sarjojen pelaamiseen ja vähintäänkin niiden katsojamääriin. En halua maalata piruja seinille, mutta päättäjien sekoilut laiminlyönteineen, ja osin niistä johtuva ihmisten holtiton käytös antavat aiheen olettaa, että kakkosaalto on ovella. Tämä on samalla iso riski kaikille tapahtumanjärjestäjille.

Syksy tuo muutoksen tuulet

Yleisesti on ihmetelty hiljaisuutta kokonaan talkoilla päivitettävillä sivuillamme kesän aikana. Sanottakoon se nyt sitten tässä, ettei tarvitse kaikille erikseen kertoa. Johtuu puhtaasti allekirjoittaneen pitkään jatkuneista terveydellisistä murheista. Mainituista syistä en ole enää käytettävissä yhdistyksen puheenjohtajaksi kaksivuotiskauteni päättyessä syyskuun vuosikokoukseen.

Ja silloin kannattaa lähteä, kun vielä pyydetään jatkamaan, eikä odottaa, että tönitään pois kun itse ei älyä häipyä. Hallitukseen on muutenkin tulossa muutoksia, joskaan ei linjaa muuttavia. Jäsenkeskeisyys ja toiminnan taso pysyvät vastakin. Jatkuvuus on siis turvattu.


Eero Wallin
puheenjohtaja
Tepsiläiset ry