Saitko maksumuistutuksen? Ota meihin yhteyttä!

Saitko meiltä Finvoicer Group Oy:n lähettämän maksumuistutuksen koskien alkaneen vuoden jäsenmaksua?

Jos sait, ota meihin yhteyttä ensisijaisesti osoitteessa tps-klubi@tepsilaiset.fi tai vaihtoehtoisesti Tepsiläiset ry, Pl 44, 20251 Turku.

Finvoicer Group Oy lähetti puolestamme vuoden 2019 jäsenmaksulaskut tammikuun alussa. Eräpäivä oli 18. tammikuuta, johon mennessä olisimme odottaneet reklamaatiota niiltä, jotka haluavat päättää jäsenyytensä. Kolmen viikon kuluttua tästä jäsenet, joiden jäsenmaksulasku oli edelleen auki saivat maksumuistutuksen.

Tepsiläiset ry:stä eroaminen ei sääntöjemme mukaan tapahdu jättämällä jäsenmaksu maksamatta, vaan eroamisesta meille ilmoittamalla. Jäsen voi erota yhdistyksestä koska tahansa. Eroavan jäsenen on edelleenkin sääntöjemme mukaan suoritettava alkaneen toimintakauden jäsenmaksu.

Lähetämme joka vuosi suuren määrän jäsenmaksulaskuja, joihin emme saa vastausta. Joidenkin yhteystiedot ovat muuttuneet ilman, että niitä on meille päivitetty. Toiset jättävät laskun huomioimatta, vaikka olisi kohteliasta kertoa meille, ettei jäsenyydelle ole enää tarvetta. Joillekin siskoille ja veljille se viimeinen ottelu on jo nähty. On kaikkien etu, että turhia laskuja ei jouduta lähettämään. Myös meidän, jotka täysin vapaaehtoispohjalla täällä teitä palvelemme.

Maksumuistutus ei luonnollisesti aiheuta Sinulle juridisia seuraamuksia. Perimmäinen tarkoitus on saattaa jäsenrekisterimme ajan tasalle ja välttää turha työ asian tiimoilla.