Roope Paltta Tepsiläisten ruoriin – Wallinista kunniapuheenjohtaja

Tepsiläisissä tapahtui vahdinvaihto, kun pitkäaikainen hallituksen puheenjohtaja Eero Wallin siirtyi sivuun ja nuijan otti kannuksensa muun muassa TPS Juniorikiekon toiminnanjohtajana ja Mestis-seura TuTo Hockeyn toimitusjohtajana hankkinut Roope Paltta.

Vuosikokous kutsui Wallinin kunniapuheenjohtajaksi sosiaalineuvos Seppo Verrosen rinnalle ollen toinen korkeimman huomionosoituksen saanut puheenjohtaja yhdistyksen 30-vuotisessa historiassa. Myös yhdistyksen hallitus muisti kauniisti pitkäaikaista puheenjohtajaansa niin verbaalisesti kuin muutoinkin.

Vahdinvaihtoa kunnioitti läsnäolollaan myös Senioritepsiläiset ry:n puheenjohtaja Jyrki Aaltonen lahjoittaen uunituoreelle kunniapuheenjohtajalle suuresti arvostetun veljesyhdistyksen standaarin.

Kokouksen rutiinilla kipparoinut Verronen ja nyt väistynyt puheenjohtaja Wallin ilmaisivat yhdessä ilonsa siitä, että perinteikäs yhdistys sai osaavan vetäjän Roopen palatessa näin kotiin omaan seuraansa. Yhdistystä ovat olleet luotsaamassa aiemmin myös Hannu Ansas, Rauno Järvinen ja Anssi Tähtinen.

Myös hallituksen kokoonpanossa tapahtui muutoksia Mika Kölhin jäädessä nyt pois. Uutta verta saatiin mukaan juniorikiekossa ja –salibandyssä TPS-taustaa omaavan insinööri Olli Toivosen liityttyä mukaan. Jatkokaudelle valittiin nyt erovuorossa olleet Hannu Orkolahti ja Klaus Keskinen.

Varapuheenjohtajaksi valittiin edelleen vuosikokousta seuranneessa hallituksen järjestäytymiskokouksessa myös sihteerinä toimiva Johanna Henriksson.

Tepsiläiset ry:n hallitus kaudella 2020-2021

Roope Paltta, pj
Johanna Henriksson, vpj ja siht.
Rauno Järvinen
Anne Karnakoski
Klaus Keskinen
Hannu Orkolahti
Olli Toivonen
Niina Wallin