Osallistu HC TPS:n sponsoritutkimukseen

Pyydämme jäseniämme osallistumaan seuraavaan kyselyyn. Asia on tärkeä ja siksi julkaisemme poikkeuksellisesti saatekirjeen linkkeineen sivuillamme.

Samalla osallistut HC TPS:n lippupakettien arvontaan. Autetaan yhdessä Rasmusta ja HC TPS:a!

Hei,

Osallistu Turun Palloseuran lippupaketin arvontaan vastaamalla lyhyeen kyselyyn!

Opiskelen Turun Kauppakorkeakoulussa markkinointia ja teen Pro Gradu -tutkielmaani yhteistyössä HC TPS:n ja sen sponsoreiden kanssa. Tutkimukseni tavoitteena on selvittää, kuinka TPS:n jääkiekkojoukkueen sponsorointi hyödyttää sponsorin toimintaa erityisesti sponsorin brändin kannalta. Olen myös kiinnostunut, kuinka suuri merkitys TPS:n fanittamisella on sponsoroinnin tehokkuuteen. Tässä tutkimuksessa pyrinkin selvittämään,

• miten vahvasti te profiloidutte TPS:n faniksi
• mitä mieltä olette TPS:n ja sen sponsoreiden välisestä yhteensopivuudesta
• teidän asenteitanne TPS:n sponsoreiden brändejä kohtaan

Tutkielman tarkoituksena on saada teiltä tietoa, jonka avulla TPS pystyy kehittämään omaa sponsorointitoimintaansa ja näin ollen tarjoamaan halukkaille entistä parempia urheilun katsomiseen liittyviä kokemuksia. Urheilusponsorointi on avainasemassa mahdollistamassa suomalaisen joukkueurheilun toimintaa.

Vastaamalla tähän kyselyyn voitte osallistua TPS:n tarjoaman lippupaketin arvontaan. Lippupaketti sisältää 4kpl Business Club Vouchereita ja otteluliput yhteen syyskauden runkosarjan otteluun (ennen joulua pelattavaan peliin). Lippupaketin arvo on noin 360€. Arvontaan osallistuminen vaatii yhteystietojen jättämisen kyselyn lopussa.

Vastauksenne käsitellään täysin luottamuksellisesti. Tutkimuksen tuloksista teitä ei voi tunnistaa vastaajaksi. Tutkimusaineisto kerätään ainoastaan tätä tutkimusta varten, ellette erikseen anna TPS:lle lupaa yhteystietojen käyttämiseen suoramarkkinointia varten. Tulosten analysoinnin jälkeen tutkimusaineisto hävitetään. Vastaamiseen menee noin 10 minuuttia.

Tutkimus on avoinna 31.05.2019 saakka. Kyselyyn pääsette vastaamaan osoitteesta https://link.webropolsurveys.com/S/CD3ACD89257E428D

Ystävällisin terveisin
opiskelija Rasmus Kuusisto