Onneksi olkoon, Kaapo, Aki ja koko Suomen joukkue!

Kolme käsittämätöntä jääkiekko-ottelua. Voitot RuotsistaVenäjästä ja toisen kerran turnauksessa Kanadasta.  Mikä olikaan turnauksen paras JOUKKUE?! Täydellisesti rakennettu ja toteutettu pelitapa. Irrallaan tästä maailmasta ollut maalivahtipeli ja roppakaupalla onnea. Tosin – sekin pitää ansaita ja ansaittiin valtavan koko joukkueen taistelun kautta.

Kyselin edellisessä kirjoituksessani, onko ”kaikki pelaa -joukkueen” eväät jo syöty, ja löytyykö ratkaisijoita? Vastaus tuli. Ei ollut, ja löytyi niitä ratkaisijoitakin. Ja riittää samppanjaa ja pikkusuolaista vielä torijuhliin asti, ynnä rillattavaa koko kesäksi. Ja millä esityksillä?! Taitaa ”Mörkö” kummitella vielä pitkään muutaman NHL-vahdin unissa. En olisi tuollaiseen kuuna päivänä Suomen pelirytmin hiipuessa alkusarjassa ja, jopa sakatessa Saksaa vastaan ennen pudotuspelejä uskonut  – myönnän.

Syvä kumarrus ja lakki päästä koko joukkueen, valmennuksen ja kaikkien tiimissä toimineiden edessä! Te teitte mahdottomasta mahdollista. Sydämelliset onnittelut erityisesti omillemme, nyt jo kolmannen maailmanmestaruutensa voittaneelle Tepsiläiselle 2019Kaapo Kakolle ja kunniajäsenellemme, joukkueen huoltajana toimineelle Aki Bergille.

Nyt saa juhlia. Torilla tavataan. Suomeen tuli kesän mittainen vappu!


Eero Wallin
puheenjohtaja
Tepsiläiset ry