Olkku ja Leikola vedossa Tepsiläisten pukkijuhlissa

Tepsiläisten pukkijuhlat tulivat tonttuilluiksi Olkussa ja Logomossa marraskuun viimeisenä perjantaina.  Ohjelmassa oli yhdistyksen toiminnasta vastuullisten palkitsemista, ynnä tietysti erinomaista apetta ja virvokkeita. Mukana oli iloksemme myös kunniajäsenemme Ville Vahalahti, joka kertoi myös joukkueen kuulumisia. Tällä kertaa matka Logomoon taitettiin bussikyydillä. Ismo Leikola osoitti olevansa edelleen lyönnissä, joten kyllä kannatti!

Illan ohjelma alkoi ansioituneiden palkitsemisella. Niina Wallin saavutti kymmenen vuoden rajapyykin yhdistyksen toimijana ja tuli muistetuksi standaarilla. Eero Wallin sai puolestaan nyt myös uuden mallin standaarin kymmenen vuoden rupeamasta puheenjohtajana. Tepsiläisten kultainen ansiolevyke ojennettiin varapuheenjohtaja Johanna Henrikssonille ja Sari Kanervistolle.

Tämän jälkeen puheenvuoron sai kunniajäsenemme Ville Vahalahti, joka toi tilaisuuteen myös joukkueen tervehdyksen. Lyhyessä juttutuokiossa ennen bussin lähtöä aiheita riitti luistinten terotuksesta Raimo Helmisen sopimukseen.

Leikola edelleen maailman hauskin mies

Meillä oli bussikuljetus Olkusta Logomon ovelle ja hyvä niin, sillä orastava pakkanen oli jo saanut tiet liukkaiksi. Ismo Leikola tuli suht ajallaan paikalle, joten suuren maailman diivanelkeet eivät ainakaan vielä ole kaveriin tarttuneet.

Varsinainen show piti odotusten mukaisesti sisällään verbi-iloittelua ja ajatusleikkejä esitettynä ismomaiseen tyyliin. Lopuksi virtuoosi kokosi ”narut nätisti joulupaketin ympärille” ja loihti illan löpinöistä esiin tolkullisen kokonaisuuden. Riemun päälle tullut kitarailakointi remonteista ja niiden aiheuttamista häiriöistä ynnä mielipahasta oli rusetti päälle.

Lopuksi esitettäköön vielä erityiskiitos Olkun Päivi Lammassaarelle, joka oli pannut huonekalut kiertoon ja järjestänyt ne uudelleen niin, että koko sakkimme mahtui ruokailemaan kerralla. Pikkujoulukoristeetkin olivat ilmestyneet seiniä somistamaan. Myös keittiö ansaitsee pokkauksen suorituksestaan.

Kiitos myös kaikille mukana olleille ja tavataan taas uusissa tapahtumissa Tepsiläisten juhlavuonna 2020!