Ohjeita tammikuun jäsenmaksulaskutusta koskien

Tepsiläistet ry:n uudet,  vuoden 2021 jäsenkortit ovat saapuneet meille. Finvoicer Group Oy lähettää puolestamme vuoden 2021 jäsenmaksulaskut tammikuun alkupuolella viime vuoden tapaan.

Kortit postitetaan kaikille jäsenmaksunsa maksaneille mahdollisimman pikaisesti. Saamme päivittäin Finvoicerilta tiedon jäsenyyden lunastaneista. Jos siis haluat 2021 jäsenkortin itsellesi ensimmäisten joukossa, maksa jäsenmaksulaskusi jo ennen eräpäivää.

HUOM!

Ethän maksa laskuasi Tepsiläiset ry:n tilille, vaan laskussa näkyvälle Finvoicerin kokoomatilille. Näin vältämme molemmat turhaa stressiä asian tiimoilta.

Toimi näin, jos jäsenyys ei ole enää ajankohtainen

Tepsiläiset ry:stä eroaminen ei sääntöjemme mukaan tapahdu jättämällä jäsenmaksu maksamatta, vaan eroamisesta meille ilmoittamalla. Jäsen voi erota yhdistyksestä koska tahansa. Eroavan jäsenen on edelleenkin sääntöjemme mukaan suoritettava alkaneen toimintakauden jäsenmaksu. Odotamme laskun eräpäivään mennessä reklamaatiota niiltä, jotka haluavat päättää jäsenyytensä. Laskutuksen ollessa kyseessä ole asiassa yhteydessä suoraan Finvoicerin kanssa. Yhteystiedot päivämäärineen ovat laskussa.

Lähetämme joka vuosi suuren määrän jäsenmaksulaskuja, joihin emme saa vastausta. Joidenkin yhteystiedot ovat muuttuneet ilman, että niitä on meille päivitetty. Toiset jättävät laskun huomioimatta, vaikka olisi kohteliasta kertoa meille, ettei jäsenyydelle ole enää tarvetta. Joillekin siskoille ja veljille se viimeinen ottelu on jo nähty. On kaikkien etu, että turhia laskuja ei jouduta lähettämään. Myös meidän, jotka täysin vapaaehtoispohjalla täällä teitä palvelemme.

Maksumuistutus ei luonnollisesti aiheuta Sinulle muita seuraamuksia kuin Finvoicerin määräämät kulut ja viivästyskoron. Perimmäinen tarkoitus on pitää jäsenrekisterimme ajan tasalle ja välttää turha työ asian tiimoilla tulevaisuudessa.

Suuret kiitokset yhteistyöstä!