Muistutus Pietariin MM-kisamatkallemme lähteville

Muistathan täyttää ja lähettää eteenpäin sähköpostitse Event Travelista saamasi FIFA:n Fan ID –hakemuksen! Valokuvan lataaminen saattaa olla tuskan takana, sillä sen hyväksymisestä vastaava automaatti lienee ollut varastoituna siperialaisen anoppinsa jääpala-automaatin vieressä edellisistä kisoista lähtien.

Kärsivällisyyttä siis kuvan lataamiseen kaikille. Kyllä se ennemmin tai myöhemmin hyväksyy kuvan, kun jaksaa riittävän monta kertaa tehdä muutoksia ja taas ladata uudestaan!

Alla kopioituna Event Travelita saapunut ohje FAN ID-cardin täyttämiseksi.

FAN ID HAKEMUS

Jalkapallon MM-kisojen FAN ID palvelu on Venäjän valtion ylläpitämä sivusto. Event Travel ei voi valitettavasti täyttää hakemuksia asiakkaiden puolesta, mutta toivottavasti alla olevat ohjeet auttavat hakemuksen täyttämisessä. Kun täytätte hakemusta, ottakaa valmiiksi passinne, ticket request number (olette saaneet sen Event Travelilta sähköpostitse), sekä valokuva sähköisessä muodossa.

Ohjeet valokuvaa varten:

– Valokuvaksi käy elektroninen passikuva tai passikuvan tyylinen itse otettu kuva

– Kuvassa pitää näkyä fanin kasvot selkeästi ja kuva pitää olla keskitettynä kasvoihin – Ilme kuvassa tulee olla neutraali ja kuva saa olla enintään 6 kuukautta vanha

– Taustan pitää olla valkoinen ja kasvoilla ei saa näkyä varjoja

– Kuvaa voi muokata rajaamalla taustaa pienemmäksi ja sen valotusta voi muokata poistaakseen mahdolliset varjot kasvoilta, suuremmat muokkaukset eivät ole suotavia

– Mahdolliset päätä peittävät vaatteet ovat sallittuja, jos henkilö pitää samoja vaatteita passikuvassa

– Silmälasit ovat sallittuja, jos henkilö pitää niitä silmillään passikuvassa.

FAN ID HAKUOHJE 1.

Valitse kieleksi Englanti (Suomen kielivalinta ei toimi. Sivuja ei ole käännetty)

2. Valitse sivulta REGISTRATION

3. Rastita sivun alaosassa olevat kaksi laatikkoa. Ensimmäisessä laatikossa hyväksytään, että voi ottaa vastaan tekstiviestejä ja sähköisiä ilmoituksia tapahtumaan liittyen ja toisessa laatikossa hyväksytään, että omat kasvot voivat näkyä TV-kuvissa ja tapahtumassa otettavissa kuvissa.

4. Paina NEXT

5. Esimerkkivalokuvan vieressä on UPLOAD painike. Paina sitä ja lataa kuvasi palveluun. Jos kuva täyttää palvelun kriteerit, ilmestyy kuvan alapuolelle vihreällä pohjalla teksti ”Complies with requirements”. Mikäli näin ei käy, täytyy kuvaa muokata palvelun vaatimusten mukaiseksi.

6. Kirjoita sivun yläosan kohtaan TICKET REQUEST ID, lähettämämme Ticket request number.

7. Täytä kuvan alapuolella olevat tekstikentät.

➢ NATIONALITY = KANSALAISUUS, valitse FINLAND tai jos olet muun maan kansalainen, valitse oikea kansalaisuus.
➢ DOCUMENT TYPE = DOKUMENTTI, tämä kohta täyttyy automaattisesti kun valitset edellisessä kohdassa kansalaisuudeksi FINLAND
➢ PASSPORT NO. = PASSIN NUMERO. Täytä tähän passisi numero
➢ ISSUIING AUTHORITY = VIRANOMAINEN. Täytä tähän passisi myöntäneen poliisilaitoksen nimi.
poliisilaitoksen nimi.
➢ DATE OF ISSUE = PASSIN MYÖNTÄMISPÄIVÄ. Klikkaa kyseistä riviä ja valitse kalenterista passin myöntämispäivä
➢ SURNAME = SUKUNIMI. Täytä tähän sukuniemesi, niin kuin se on kirjoitettu passiiisi
➢ GIVEN NAMES = ETUNIMET. Täytä tähän etunimesi
➢ MIDDLE NAME = TOINEN NIMI. Täytä tähän toinen tai toiset nimesi. Jos sinulla ei ole toista nimeä, laita rasti ruutuun ”I have no middle name”
➢ Nimikenttien alla on punainen teksti, jossa pyydetään tarkistamaan, että nimet näkyvät samalla tavalla kuin passisi alareunassa, jossa näkyy koneluettava osuus passissa
➢ DATE OF BIRTH = SYNTYMÄAIKA. Klikkaa riviä ja valitse kalenterista syntymäaikasi.
➢ Merkitse sukupuolesi. MALE = Mies tai FEMALE = Nainen
➢ Paina NEXT ➢ E-MAIL = SÄHKÖPOSTISOITE. Täytä tähän sähköpostiosoitteesi
➢ PHONE = PUHELINNUMERO- Täytä tähän kännykkänumerosi kansainvälisessä muodossa, eli +358…jne
➢ Lopuksi valitse FAN ID:n toimitusmuoto. Valitse BY MAIL, eli postitse
➢ COUNTRY = MAA. Valitse FINLAND ➢ ZIP CODE = POSTINUMERO. Täytä tähän postinumerosi
➢ Jätä REGION ja DISTRICT kohdat tyhjäksi
➢STREET = KADUN NIMI. Täytä tähän kotiosoitteesi kadun nimi. Järjestelmä ei hyväksy Ä, Ö, Å kirjaimia. Käytä niiden sijasta A ja O kirjaimia.
➢ HOUSE = TALON NUMERO
➢ APARTMENT = ASUNNON NUMERO. Tämä kohta on täytettävä, vaikka talossasi ei olisi muita asunnon numeroita. Jos sinulla ei ole asunnon numeroa, täytä kohtaan 0 (nolla)
➢ Paina NEXT
➢ Tämän jälkeen sivu rullaa takaisin ylös ja pyytää tarkistamaan täyttämäsi tiedot. Kun olet tarkistanut tiedon, klikkaa tiedon vieressä olevaa laatikkoa.
➢ Kun olet rastinut kaikki laatikot, täytyy sinun kirjoittaa laatikon sisällä olevat kirjaimet ja /tai numerot kohtaan ”Please enter the captcha data”. Tämän jälkeen paina SUBMIT.
8. Onneksi olkoon, olet juuri täyttänyt FAN ID hakemuksen!
9. Tämän jälkeen saat 72 tunnin kuluessa joko tekstiviestin tai sähköpostin hakemuksesi ksäittelyn tilasta.

TULOSTA SIVU itsellesi talteen. Jos sinulla ei ole kotona tulostinta, kirjoita muistiin numero kohdasta ”YOUR APPLICATION NUMNER”. Tämä on hakemuskesi tunnistenumero. Mikäli et syystä tai toisesta saa hakemusta menemään läpi, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme info@event-travel.fi tai puhelimitse 09 428 27900

HYVÄÄ MATKAA!!

Terveisin
Event Travelin tiimi