Muistutus Event Travelilta Pietariin lähteville

Matkanne jalkapallon MM-kisoihin lähestyy ja samalla alkaa olemaan viimeiset hetket hakea Fan Id. Eli jos ette ole Fan Id:tä vielä hakenut niin suosittelemme toimimaan nopeasti. Fan Id:tä ei enää postiteta kotiinne vaan toimitustavaksi pitää valita ”Fan Id distribution center”. Saatte sähköpostiinne elektronisen version Fan Id:stä, kun hakemuksenne on hyväksytty ja sen avulla pääsette rajan yli Venäjälle. Elektroninen versio ei kuitenkaan riitä otteluihin pääsemiseen, joten paperiversio pitää noutaa Venäjällä yhdessä Event Travelin matkaoppaiden kanssa Fan Id jakelukeskuksesta.

Vaikka teillä olisi voimassaoleva Venäjän viisumi, stadionille ei pääse ilman Fan Id:ta.

Jos ette ole saaneet laminoitua paperiversiota Fan Id:stä kotiinne, ilmoittakaa asiasta Event Travelille sähköpostiin: info@event-travel.fi  Ilmoitusten perusteella varaamme kuljetukset Pietarissa Fan Id jakelukeskukseen.

Matkaohjelma ja otteluliput postitetaan kotiinne noin viikkoa ennen matkalle lähtöä. Matkaohjelmasta löytyy bussien ja junien tarkat aikataulut, sekä hotelli-info. Postitus tapahtuu DHL:n kautta. Kun liput lähtevät toimistoltamme, saatte DHL:ltä ilmoituksen toimitusajasta sähköpostiin ja/tai tekstiviestinä. Mikäli ette ole paikalla toimitusajankohtana, voitte vaihtaa toimitusajankohtaa ja paikkaa DHL:n palvelussa.

Muistattehan tarkistaa, että passinne on voimassa 6kk matkan jälkeen ja, että matkavakuutuksenne on voimassa. Matkavakuutus on pakollinen Venäjälle matkustettaessa.

Terveisin

Event Travelin tiimi!