Maksumuistutuksista

Finvoicer Group Oy lähetti puolestamme vuoden 2020 jäsenmaksulaskut 3. tammikuuta. Eräpäivä oli 20. tammikuuta, johon mennessä olisimme odottaneet reklamaatiota niiltä, jotka haluavat päättää jäsenyytensä. Kahden viikon kuluttua tästä jäsenet, joiden jäsenmaksulasku oli edelleen auki saivat maksumuistutuksen.

On syytä huomata, että Tepsiläiset ry:n jäsenmaksu ei ole ”seuran kannatusmaksu”. Jäsenyys oikeuttaa huomattaviin jäsenetuihin niin seuran kuin yhteistyökumppanienkin osalta. Tepsiläiset ry:stä eroaminen ei sääntöjemme mukaan tapahdu jättämällä jäsenmaksu maksamatta, vaan eroamisesta meille ilmoittamalla. Jäsen voi erota yhdistyksestä koska tahansa. Eroavan jäsenen on edelleenkin sääntöjemme mukaan suoritettava alkaneen toimintakauden jäsenmaksu.

Lähetämme joka vuosi suuren määrän jäsenmaksulaskuja, joihin emme saa vastausta. Joidenkin yhteystiedot ovat muuttuneet ilman, että niitä on meille päivitetty. Toiset jättävät laskun huomioimatta, vaikka olisi kohteliasta kertoa meille, ettei jäsenyydelle ole enää tarvetta. Joillekin siskoille ja veljille se viimeinen ottelu on jo nähty. On kaikkien etu, että turhia laskuja ei jouduta lähettämään. Myös meidän, jotka täysin vapaaehtoispohjalla täällä teitä palvelemme.

Maksumuistutus ei luonnollisesti etene Finvoicerilta. Perimmäinen tarkoitus on saattaa jäsenrekisterimme ajan tasalle ja välttää turha työ asian tiimoilla.