Loppuvuoden ruhtinaalliset jäsenetupelit nyt sivuillamme

Olemme päivittäneet syyskauden ruhtinaalliset jäsenetupelimme ja samalla myös tietysti matsikellomme eri lajiemme sarjaohjelmien selviämisen myötä.

Sinulla on jäsenenämme tänä vuonna vielä jäljellä kolme jalkapallon jäsenetupeliä jakautuen yhteen Veikkausliigan ja kahteen Naisten Liigan otteluun. Jääkiekossa kattaus muodostuu yhdestä Liigan runkosarjan ottelusta ja peräti neljästätoista A-nuorten SM-liigan pelistä. Salibandyn osalta jäsenetupelit jakautuvat yhteen miesten Salibandyliigan otteluun ja kuuteen Salibandyn Naisten Liigan otteluun.

Kaikkiaan pääset siis Tepsiläisten jäsenkortillasi katsomaan 25 Turun Palloseuran eri lajien peliä vielä vuoden 2018 aikana. Kun lasketaan kaikki Tepsiläisten jäsenetupelit vuoden 2018 alusta, on saldo muhkeat 13 jalkapallo-ottelua, 25 jääkiekko-ottelua ja 13 salibandypeliä. Siis yhteensä 51 jäsenetupeliä vuoden 2018 aikana. Ja nämä kaikki 20 euroa maksavalla jäsenkortilla!

Lisäksi olemme jakaneet satoja vapaalippuja miesten salibandyotteluihin ja sata ensimmäistä Tepsiläistä ja TPS Senioria pääsi veloituksetta Juuso Wahlstenin juhlaotteluun TPS-SaiPa tammikuussa.

Jos löydät paremman etukortin, ota se!