Lokakuussa taas tapahtumia ja jäsenetupelejä

Tepsiläisten lokakuu on taas kerran täynnä tekemistä. Järjestämme kaksi omaa tapahtumaa. Lisäksi eri lajien jäsenetupelejä on runsaasti tarjolla. Naisten jalkapallokausi alkaa vedellä viimeisiään, mutta jääkiekon A-nuorilla ja salibandyssä on päällä täysi rähinä.

Lähdemme perjantaina 6. lokakuuta Loimaalle leikkimieliseen jäsentenväliseen keilakisaan, jonka järjestelyistä vastaavat Sari Kanervisto ja Rauno Järvinen. Kisan ylituomariksi on lupautunut TPS Keilaajien puheenjohtaja Seppo Virkkala.

Viikon päästä 12. lokakuuta on vuorossa jäsenilta Linnateatterissa. Silloin on tarjolla Appivanhempien ABC. Kumpikin tapahtuma on loppuunmyyty.

Jäsenetupelejä jalkapallossa, jääkiekossa ja salibandyssä

Naisten jalkapallokaudesta on jäljellä on enää kauden viimeinen kotiottelu Urheilupuiston Yläkentällä. TPS-Åland United alkaa perjantaina 13. lokakuuta kello 16.00.

Jääkiekon A-nuorten SM-liigassa on lokakuussa peräti viisi kotipeliä.

TPS pelaa Salibandyn Naisten Liigassa kotona torstaina 4.10.  EräViikinkejä vastaan. Perjantaina 26.10. on vastassa SB Pelicans. Molemmat ottelut alkavat Leaf Areenalla kello 18.30.

Miesten liigan syyskauden jäsenetupeli on Turun palloiluhallissa keskiviikkona 31. lokakuuta pelattava TPS-Karhut. Tämäkin ottelu alkaa kello 18.30.

Toivottavasti löydätte taas näistä mieleistänne tekemistä Tasavallan Parhaassa Seurassa.