Kunniajäsemme Jortikka ja Kummola ottavat kantaa

Tepsiläiset ry:n kunniajäsenet Hannu Jortikka ja Kalervo Kummola ottavat kantaa HC TPS:n tilanteeseen. Jortikka ihmettelee HC TPS Turku Oy:n edesottamuksia Iltalehden haastattelussa. Kummola puolestaan kommentoi asiaa twitterissä.

– Se, että Tepsi on viimeisenä, on minulle yllätys, mutta en sitä ennen kauden alkua minnekään puolenvälin paremmalle puolelle edes odottanut. Se ei ole Suomessa kärkipään joukkue, se vaan on fakta, Jortsu täräyttää.

Jortikka peräänkuuluttaa myös kohtuutta siihen, mitä kenenkin vastuisiin luetaan. Kalle Kaskisen saama kritiikki ei kaikilta osin ole ollut kohtuullista.

– Mun mielestä kritiikin pitää kohdistua joka suuntaan. Päävalmentaja vastaa siitä, mitä joukkue kentällä esittää, mutta lähes joka seuraan on tullut näitä urheilutoimenjohtajia. He kokoavat joukkueen, ja heilläkin pitää joku vastuu olla menestyksestä.

Painavaa tekstiä seitsemän SM-kullan mieheltä! Vaikea on olla eri mieltä.

”Ei voi olla niin, että kukaan ei tiedä – fanit eivät tiedä, sponsorit eivät tiedä – miten tämä tilanne klaarataan.”

Lue Jortsun haastattelu Iltalehdestä.

Kummola tukee Jortikan mielipidettä

Kummola ottaa kantaa twitterissä. Hänen kritiikkinsä kohdistuu paitsi HC TPS:n nykytilaan, myös pelaajapolitiikkaan ja siihen, että johdolla ei ole ulospäin ”kasvoja.”

”Hyvät kommentit Jortsulta meidän yhteisen ex-seuramme TPSn nykytilasta. Kyllä ihmetytti jo kesällä pelaapolitiikka ja se, että johdolla ei ole ulospäin kasvoja.”