Kevään jäsenkirje 2021

Tepsiläisten kevätkausi on ollut odotusten mukaisesti tyhjäkäyntiä. COVID-19 pandemia on pitänyt joukkuelajien sarjoja otteessaan, eikä yleisö ole juuri lehtereille päässyt, mitä nyt joitakin aitiota on halullisille pelikohtaisesti vuokrattu. Tapahtumakalenteriamme  aletaan täyttää heti, kun se on vastuullisesti toimien mahdollista. Kesän tilanne ainakin herättää toiveita.

Yhdistystä syyskuun 2020 vuosikokouksesta johtanut Roope Paltta ilmoitti huhtikuussa hallitukselle jättävänsä tehtävänsä ja siirtyvänsä hallituksen rivijäseneksi. Syy on hyvin ymmärrettävä, sillä perheellinen mies ei katsonut lopulta ehtivänsä hoitaa tehtävää haluamallaan tavalla työkiireidensä vuoksi. Onneksi veli-Roopen työpanos on kuitenkin jäsenistön käytettävissä, vaikka sitten kevyemmällä kuormalla.

Yhdistystä luotsaa vuoden 2021 vuosikokoukseen asti varapuheenjohtaja Johanna Henriksson. Uusi puheenjohtaja tulee löytää syyskuun loppuun mennessä. Tässä hallituksella on sarkaa kynnettävänä.

Keilailu ja salibandy kelpo suorituksiin, HC TPS liigafinaaliin

Salibandyn miesten edustusjoukkue pelasi hyvän runkosarjan. Joukkueen vauhti hyytyi semifinaaleissa ja tulos oli lopulta neljäs sija. TPS Keilaajien miesten SM-liigaa johtavan joukkueemme urakka on vielä kesken jatkuen toukokuun puolivälissä Kupittaan keilahallissa. TPS johtaa sarjaa, kun 2/4 kierrosta on keilattu. Toivoa sopii, että mestaruus saadaan tänä vuonna jaetuksi, ja vieläpä oikeaan osoitteeseen meidän vinkkelistämme katsoen.

HC TPS hoiti rikkonaisen runkosarjan kunnialla sijoittuen kolmanneksi ja puolivälierissä jalkoihin jäi Pelicans. Tätä kirjoitettaessa Eemil Viro on juuri ratkaissut neljännen semifinaaliottelun HIFK:a vastaan meille jatkoerässä luvuin 3-2. Finaalissa vastaan tulee Lukko, jolle kokemus on organisaationa lähes uusi. Upea päätös siis tulossa Tepsiläisten kiekkokaudelle! Kyllä tätä on odotettukin.

Jäitä hattuun, vaikka rajoitukset harmittavatkin…

Tulemme informoimaan jäsentapahtumista heti, kun niitä on mahdollista turvallisesti järjestää. Emme missään olosuhteissa halua riskeerata jäsentemme terveyttä aloittamalla toiminnan liian aikaisin. Selvää on, että seuraamme valtiovallan ja paikallisen avi:n määräyksiä tunnontarkasti. Tämä tarkoittaa sitä, että mahdollisuus ulkoilmatapahtumien järjestämiseen vapautuu ennen vaikkapa bussilla tehtäviä vieraspelimatkoja.

Jännittävää kiekkokauden loppuhuipennusta kaikille,
Tepsiläiset ry