Kevään 2018 jäsenkirje

Isojen muutosten toimintakausi takana

Tepsiläisten tilikausi päättyi huhtikuun vaihtuessa vapuksi. Ensimmäistä kertaa vuosiin teemme nyt lievästi alijäämäisen tilinpäätöksen. Tämä johtuu pitkälti siitä, että kotimaan tapahtumamme on toteutettu reilusti alle omakustannushinnan ja olemme jakaneet juniorityölle stipendejä, sekä tukeneet eri lajien naisjoukkueita ennakoituakin enemmän.

Lisäksi lahjoitimme seuralle Gatorade Centerin TPS Hall of Fameen sijoitetun Pro Patria –marmorilaatan Suomen satavuotisjuhlien yhteydessä. Tilinpäätös valmistuu myöhemmin, mutta varmuudella voidaan sanoa, että yhdistys on vuosien tiukan taloudenpidon seurauksena vakavarainen ja velaton. Tähän ei yhden tilikauden satunnaisella alijäämällä ole mitään merkitystä.

Hallitusremontti onnistui

Tepsiläiset ry oli viime vuosikokouksen jälkeen suurten muutosten kourissa Jarmo HaahdinJuha KivisenKalevi Kurkijärven ja Petri Moilasen jätettyä tehtävänsä hallituksessa. Kun vielä pitkään kenttähenkilökunnassa vaikuttanut Jenni Tanhuanpää jätti somevastaavan tehtävät ja Mikko Hirveläkin jäi pois, oli tarve uudistumiselle huutava.

Hädän ollessa suurin, oli myös apu lähellä. Vuosia FC TPS:n eri tehtävissä meritoitunut toimistosihteeri Johanna Leppänen kaipasi muutosta, mutta halusi kuitenkin jatkaa tutussa seurassa. Johanna ottikin hoitaakseen varapuheenjohtajan ja hallituksen sihteerin tehtävät tuoden osaltaan roppakaupalla osaamista ja uskottavuutta toimintaan.

Anne Karnakoski ja Niina Wallin näyttivät heti kyntensä niin hallituksessa kuin kenttätyössäkin. Vuoden jäsenen palkinto tuli Team An-Nille ihan aiheesta. Naistriomme onkin osoittautunut varsinaiseksi lottovoitoksi. Myös äijäkolmikkomme Rauno Järvinen,  Klaus Keskinen, ja Hannu Orkolahti löysi uuden vaihteen.

Kun kielitaitoinen energiapakkaus Tiia Hurme vielä liittyi klubiemäntiimme toimintakauden loppumetreillä ottaen vastuun myös facebook –sivujemme päivityksestä, on tilanteemme erinomainen. Sääntöjemme mukaan hallituksen lukumäärää olisi vielä mahdollisuus kasvattaa kahdella. Nykyinen paketti toimii niin hyvin, että mahdollisille uusille ministereille asetetaan poikkeuksellisen korkeat vaatimukset.

Yhteistyö TPS Salibandyn kanssa syvenee

Olemme sopineet TPS Salibandy ry:n toiminnanjohtaja Juha Kiviniemen kanssa, että yhdistys tulee olemaan klubiemäntiensä kautta läsnä jääkiekon tapaan myös miesten salibandyn kotiotteluissa Palloiluhallissa tulevalla kaudella. Tavoitteemme on palvella jäseniämme yhä paremmin. Tällä porukalla uskon sen onnistuvan.

Heinäkuun 14. päivän HJK-TPS vieraspelimatka alkaa olla loppuunmmyyty. Pari paikkaa on vielä jäljellä, joten nyt mattimyöhäiset ilmoittautumaan mukaan!

Hyvää alkavaa kesää kaikille.

Eero Wallin
puheenjohtaja
Tepsiläiset ry