Kesän jäsenkirje

Hellekesä on alkanut jo aikaa sitten, vaikka kesäkuu vasta on tuloillaan. Jalkapallo on isossa roolissa kansallisella, mutta varsinkin kansainvälisellä tasolla. Ihan valtavasti ei tilaa muulle jää. Osaltamme kesä menee taustatyön merkeissä. Pyrimme tiivistämään yhteistyötä seuran sisällä molemminpuoliseksi iloksi ja hyödyksi. Yhteistyötä laajennetaan ensimmäisenä FC TPS:n naisten edustuksen kanssa. Perästä kuuluu laajemminkin, jahka on konkreettista kerrottavaa. Myös jäsenetujen kasvattaminen, uusien yhteistyökumppanien hankkiminen ja toiminnan monipuolistaminen ovat vahvasti tapetilla.

TPS pelaa niin naisten kuin miestenkin pelejä läpi kesän. Naisten kotipelit ovat kaikki jäsenillemme maksuttomia jäsenkortin esittämällä. TPS:n miesten Ykkösliigan jäsenetupeli on 8. kesäkuuta Veritas Stadionilla pelattava TPS-JIPPO. Lisäksi saat FC TPS:n kotiotteluiden liput -50% alennuksella lippuluukulta ostaessasi. Hyödynnä siis jäsenetujasi ja kannusta TPS voittoon Veritas Stadionilla ja Yläkentällä.

Kesä todellista jalkapallon juhlaa

Jalkapallon EM-kisat potkaistaan vauhtiin 14. kesäkuuta Saksassa ja finaali pelataan Berliinin Olympiastadionilla tasan kuukautta myöhemmin. Etelä-Amerikan mestaruusturnaus Copa America pelataan USA:ssa 20.6.-15.7. EM-kisapelit näkyvät YLE:llä, Copa American väännöt taas Viaplayn maksukanavilla. Kun tähän vielä lisätään rääppiäiset Pariisin olympiaturnauksessa niin naisten kuin miestenkin voimin 26.7.-11.8., on kesän kansainvälinen jalkapallokattaus valmis kisojen muusta tarjonnasta nyt puhumattakaan.

Pallo on sinulla!

On helppo vetää johtopäätökset kesän sporttisista aktiviteeteista; ne löytyvät isossa kuvassa Veritas Stadionilta, Yläkentältä ja kisakatsomoista. Juhannuksen jälkeen Suomi on perinteisesti kiinni koulujen alkamiseen asti. Tämä kesä on aivan poikkeuksellinen kansainväliseltä jalkapallotarjonnaltaan. Sopivan tilaisuuden ilmaantuessa järjestämme varmasti jäsenistöllemme ohjelmaa. Ja mikäli sinulla on toteuttamiskelpoisia ideoita, otamme niitä riemumielin vastaan.

P.s. Muistathan hyödyntää sinulle hankkimiamme jäsenetuja muutenkin. Mainittakoon vielä erikseen jäsenkorttimme esittämällä saamasi huippuedut PizzaLinessa, Proud Maryssa, Svarte Rudolfissa, HOOKissa, Siipiravintola Turussa, Bar Toimistossa, Puutorin vessassa ja Martinsillan Grillissätsekkaa koko lista ja hyödy jäsenyydestäsi!

Aurinkoista kesää toivottaen,

Eero Wallin
Tepsiläiset ry
puheenjohtaja