Kesän 2022 jäsenkirje

Tervehdys, Tepsiläiset!

Kesä on alkanut muutenkin kuin vain kalenterin puolesta. Veneet ovat vesillä ja kesän riennot kutsuvat yhä useampaa mökkiläistä puoleensa pois kaupungin vilinästä. Tepsiläiset valmistautuvat koronaviruksen puolesta yhä normalisoituviin oloihin tapahtumarintamalla. Koska moni aktiivimme kuuluu seniori-ikäisiin, olemme noudattaneet vastuumme tuntien korostettua varovaisuutta varsinkin bussikuljetuksia vaativien tapahtumien osalta. Seuran satavuotisjuhlavuotta juhlimme kuitenkin työn merkeissä.

Tapahtumia

Kesän ja alkusyksyn tapahtumista tässä vaiheessa seuraavaa. Huomiothan, että kaikkiin tapahtumiimme otetaan varauksia vastaan vasta, kun niiden ilmoitus näkyy kotisivuillamme.

SIG Vaakahuoneella 22. heinäkuuta 2022

Raisiolainen kulttibändi SIG viihdyttää meille vuosia HC TPS:n klubi-isäntänäkin toimineen kovasti tutun Juha Oksasen johdolla Vaakahuoneen Paviljongissa perjantaina 22. heinäkuuta. Itse tapahtumaan on vapaa pääsy, mutta olemme sopineet ravintolan kanssa pöytävarauksesta ruokaluineen hintaan 15,00€. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä niin kauan kuin varauksessamme on tilaa. Lisää infoa tapahtuman omassa ilmoituksessa Tapahtumissa.

Siipirieha syyskuussa 2022

Järjestämme perinteisen Siipiriehan yhteistyössä Siipiravintola Turun kanssa osoitteessa Puistokatu 5. Syyskuussa syöt mahantäydeltä original-wingsejä passeliin jäsenetuhintaan! Ja vanhaan tapaan muut purtavat ja juomat jokainen maksaa erikseen. Koko ravintola on varattu meille, joten tämä on Tepsiläisten yksityistilaisuus. Päivä ja hinta tarkentuvat kotisivuillamme lähempänä tapahtumaa, kun Liigan otteluohjelma valmistuu.

Loimaan keilakisa 1. lokakuuta 2022

Toinen klassikkotapahtumamme, Loimaan keilakisa, järjestetään 1. lokakuuta Loimaan keilahallissa. Turkulaiset matkustavat Loimaalle perinteisesti VR:n kyydillä. Toivoa sopii, että saamme myös TPS-keilaajien Seppo Virkkalan ylituomariksi tänäkin vuonna. Lisää leikkimielisestä kisastamme syksyn lähestyessä.

Lauri Stenfors Vuoden Jäsen – Tepsiläinen 2021

Salibandyn kaksinkertainen maailmanmestari Lauri Stenfors valittiin Vuoden jäseneksemme mallia 2021. Valinta on ensimmäinen lajiaan salibandynpelaajalle. Kivikova puolustuspelin erikoismies on niin TPS:n kuin maajoukkueenkin runkopuolustajia. Hän on kaksinkamppailutilanteissa maailman kärkitason pelaaja. Onnittelemme lämpimästi Lauria valinnasta, ja toivotamme menestystä huikealla uralla myös jatkossa.

Infoa ja vinkkejä

Näistä ja monesta muusta tulevasta aktiviteetista voi lukea kotisivuiltamme lähempänä tapahtumaa. Ja varauksia otamme edelleen ainoastaan osoitteeseen tps-klubi@tepsilaiset.fi
Maksaa voit yhdistyksen tilille FI72 8000 1471 2718 00 saatuasi meiltä kuittauksen. Näin varmistamme, ettei ylibuukkauksia tule.

Turun Palloseura täyttää 100 vuotta 24. lokakuuta 2022. Seuran eri yhdistykset ja osakeyhtiöt järjestävät tähän liittyen omia tapahtumiaan pitkin vuotta. Lokakuussa on luvassa myös seurayhteisön jäsenille tarkoitettuja tapahtumia, joissa palkitaan ansioituneita seuratoimijoita.

Muistathan hyödyntää jäsenetuasi, ja käydä kannustamassa TPS:n naisten edustusjoukkuetta kotipeleissä. Sarjanousu Kansalliseen Liigaan on luonnollisesti juhlakauden tavoite. Myös FC TPS tarvitsee jokaisen panosta katsomossa noustakseen takaisin Veikkausliigaan, mihin se kuuluu.

Kotisivumme toimitus jää juhannuksesta kesätauolle aina heinäkuun loppuun. Olemme kuitenkin sorvin ääressä, mikäli isompaa uutisoitavaa tulee.

Nauttikaahan Suomen suvesta!

Rauno Järvinen
puheenjohtaja