Kesäkauden ohjelmasta

Kesä alkaa viimein kolkutella ovelle pitkän odotuksen jälkeen. Tepsiläisten ohjemassa on tietysti jalkapalloa, eli FC TPS:n Miesten Ykkösen ja naisten Kansallisen Liigan kotipelejä. Näistä naisten edustuksen kaikki kotiottelut ovat jäsenetupelejämme. Niin myös Miesten Ykkösen 8. kesäkuuta pelattava TPS-KäPa.

Tulemme näillä näppäimillä järjestämään kesällä vieraspelimatkan Kansallisen Liigan vieraspeliin Åland United-TPS Maarianhaminaan. Tästä myöhemmin tarkemmin asioiden varmistuessa. Muutoin kesä on toiminnallemme haasteellista aikaa, sillä suuri osa aktiiveistamme on tunnetusti saaristossa, tai muutoin vaan poissa kaupungista.

Syyskesästä tai viimeistään syksymmällä on tarkoitus tuoda pöytään vanhojen herkkujen lisäksi uuttakin ihmeteltävää. Ajatuksia on jo toki paperilla, mutta julkaistavaa vielä ei ole. Ainakin Loimaan keilakisasta on alustavasti sovittu, eikä perinteisiä Siipikekkereitä jätetä väliin.

Kotisivujemme toimitus lomailee vanhaan tapaan juhannuksesta heinäkuun loppuun. Mahdolliset isommat uutisoinnit hoituvat silti riippumatosta.