Kesää odotellessa – Tepsiläisten kevään 2019 jäsenkirje

Tepsiläisten tilikausi on meni suunnitelmien mukaisesti, joskin pienellä miinuksella mennään omien tapahtumien hinnoittelusta, sekä junioritoiminnan ja naisten joukkueiden tukemisesta johtuen. Tapahtumat ovat olleet suurimmalta osaltaan loppuunmyytyjä, kuten ennenkin. Uusia jäseniä on tullut ja perälauta on tietysti myös falskannut.

Eri teemojen jäsenillat myydään aina loppuun, mutta vieraspelimatkat eivät tahdo vetää, vaikka nekin toteutetaan tasokkaasti ja alle omakustannushinnan. Siinä pureksittavaa niin jääkiekon kuin jalkapallonkin päättäjille. Meidän tehtävämme on mahdollistaa ja pitää esillä tarjontaa. Jäsenet sitten päättävät, mihin heillä on mielenkiintoa lähteä. Ei siis mitään uutta auringon alla. Ennen asian kovaäänisempää kommentoimista on jälleen kerran syytä huomauttaa, että asiakas on aina oikeassa.

Olkun vuoden toinen jäsenilta on vuorossa jääkiekon MM-semifinaalien myötä 25. toukokuuta. Porukkaa lienee tulossa varsinkin mahdolliseen Suomen peliin, vaikka tämä ei yksityistilaisuutemme olekaan. Kesäretkemme Uuteenkaupunkiin ja VASP:n panimoon myytiin loppuun kättelyssä. Jalkapallon vieraspelimatka elokuussa otteluun Musan Salama – TPS odottaa vielä tietoa lippujen hinnoittelusta.

Kotisivujemme päivitys on totutusti kesällä säästöliekillä toimituksen jäädessä juhannuksesta heinäkuun loppuun kestävälle lomalle. Isommat asiat ja uutisoinnit kuitenkin päivittyvät ajankohdasta riippumatta. Sama koskee yhdistyksen sähköpostiin vastaamista. Molemmat kun hoituvat samasta kynästä.

Pääset tänäkin vuonna seuraamaan veloituksetta TPS:n jalkapallon Naisten Liigan kotiotteluita jäsenkorttisi portilla esittämällä. Ja FC TPS taistelee tietysti Veritas Stadionilla noususta takaisin Veikkausliigaan. Näitä kannattaa seurata ja käydä kannustamassa niin naisten kuin miestenkin joukkuetta viheriöllä.

Kaikkiaan siis vallan mainiota alkanutta kevättä ja aurinkoista kesää jäsenillemme ja tietysti kaikille muillekin.

Eero Wallin
puheenjohtaja
Tepsiläiset ry