Kaskinen sivuun HC TPS:n valmennuksesta, entä sitten?

Kalle Kaskinen on vapautettu HC TPS:n päävalmentajan tehtävästä. Eikä hetkeäkään liian aikaisin sen paremmin hänen itsensä, kuin seurankaan kannalta katsoen. Toivottavasti tämä riittää, vaikka sitä suuresti epäilenkin.

Ei tällaista kujanjuoksua soisi kenellekään. Itsekin Kallen kanssa kymmenkunta vuotta sitten HC TPS:n puolesta työskennelleenä voin sanoa, että älykäs ja kunnianhimoinen mies jäi bussin alle joutuen raahautumaan sen perässä vielä aivan liian kauan. Kukaan kun ei tee työtään tahallaan huonosti. Oikea aika vaihdokselle oli viimeistään viime keväänä. Käsittämätöntä, että sitä ei johdossa nähty. Todellinen vastuu tilanteesta on siellä.

Ikävä sanoa, mutta HC TPS:n organisaatio on epäonnistunut totaalisesti niin tiedotuksen kuin tärkeimpien rekrytointiensakin osalta. Tämän kauden pelastaminen on todella työn ja tuskan takana. Ensiarvoisen tärkeää on hankkia paras saatavilla oleva urheilutoimenjohtaja. Joukkueen kokoaminen ensi kaudelle nyt alkaa kalenteria katsoen seuran nykyisillä meriiteillä olla hiinä ja hiinä. Odotukset kääntyvät nyt Erkka Westerlundiin ja hänen kontakteihinsa.

Joko viimein saadaan fokus oikeisiin asioihin?

HC TPS:n vetovoima niin pelaajien kuin muunkin henkilökunnan osalta on palautettava, mikäli Turussa halutaan eroon valtakunnan ykkösvitsin maineesta. Ensi kauden päävalmentaja on mieluummin jo palkattu kuin vielä hankkimatta. Samoin hänen apuvalmentajansa. Nyt koiranpentumaiset katseet irti hienosta alkushowsta ja muusta oheistoiminnasta! Fokus urheilulliseen menestykseen ja kaikki hyvä tulee sen mukana. Onko tuttua tekstiä täältä?!

Kärjistäen HC TPS:n edustusjoukkueen ainoa tarkoitus on voittaa pelejä ja menestyä. Piste. Näin tuodaan sisältöä ihmisten arkeen ja ehkäistään syrjäytymistä. Mikäli väki halutaan takaisin katsomoon, ei muuta tietä yksinkertaisesti ole. Talous tulee samalla kuntoon urheilullisen menestyksen myötä. Kasvatukselliset asiat kuuluvat juniorikiekon puolelle. Ihmiset tulevat seuraamaan voittavaa jääkiekkoa ja viihtymään Tasavallan Parhaassa Seurassa ihan urheilun takia!

Milloin tämä on taas mahdollista, HC TPS?

Eero Wallin
puheenjohtaja
Tepsiläiset ry