Joulukuun 2019 jäsenkirje

Urheilullisesti raskas syyskausi alkaa olla takana. Aurinko ei ole juuri paistanut sen paremmin ulkona kuin urheilullisestikaan FC TPS:n sarjanousua lukuun ottamatta. Onneksi TPS keilaajat pitävät lippua korkealla. Meitä HC TPS:n tilannetta sairastavia sen sijaan ei juuri ole voitoilla hellitty. Postilakko saatiin sentään onneksi loppumaan. Tämä on luonnollisesti tärkeää omalta kannaltamme erityisesti tammikuisen jäsenkirjeiden postituksen onnistumiseksi.

Kävimme lokakuussa ensin Loimaalla keilaamassa Rauskin ja Sarin järjestämässä tapahtumassa ja sitten häviämässä HIFK:lle ”DDR-hallissa”. HC TPS:n toimitusjohtaja Santtu Jokinen oli myös mukana reissussa. Huomattavasti paremmat vibrat jäivät hokireissumme Norjan Hamariin. Niin upeasti Storhamar ja Miika & Petu meitä vierainaan pitivät! Melkoista menoa siis.

Yhteistyökumppanimme Danske Bankin yksityispankkipuoli järjesti oman illanviettonsa marraskuussa kutsuen mukaan myös Tepsiläisiä, joihin he olivat tutustuneet tapahtumissamme.  Kiinnostuneita tulijoita olisi ollut enemmänkin, joten perästä kuulunee tämänkin osalta.

Perinteikkään Olavin Krouvin viimeiset kekkerit pidettiin pukkijuhlien nimikkeellä ennen tammikuun täysremonttia. Ajan patinoima ja kulunuthan tuo on, mutta silti Tepsiläisten oma vuosikymmenten olohuone kuitenkin. Ans kattoa, millainen pyydys remontin alta vielä kuoriutuu! Samana iltana katsastimme vielä Ismo Leikolan uuden shown Logomossa ja hyvä oli sekin. Mukanamme ollut Vahalahden Ville ainakin sanoi tykänneensä. Hän toi myös mukanaan joukkueen kuulumiset ja pikkujouluntoivotukset.

Kaikkiaan syyskausi oli toimelias ja erilaisia tapahtumia piisasi keilailusta siipikekkereihin ja matkailuun asti. Ensi vuoden ohjelmasta tammikuun jäsenkirjeessä, joka tulee postin mukana.

Pikkujoulukausi on kiivaimmillaan, mutta Tepsiläisten osalta vuoden tapahtumat ovat tässä. Vielä ei ole aika toivottaa hyvää joulua, hauskoja pikkujouluja senkin edestä! Ensi vuoden asioista sitten tammikuussa.

Eero Wallin
puheenjohtaja
Tepsiläiset ry